Book en tid
Ring til os

VI KOMMER TIL DIG

Serviceeftersyn med stempel i bogen

Spar turen til mekanikeren og lad en af vores professionelle mekanikere tage sig af din bil hvor og hvornår det passer dig.

+10.000 bilservices udført

BILSERVICE GJORT NEMT

Ingen bøvl med planlægning, lånebil og unødig ventetid

Med et serviceeftersyn hos Omnicarservice undgår du besværlig planlægning, ventetid og lånebil. Vores passionerede mekanikere kører ud til dig og udfører serviceeftersynet der, hvor din bil holder. Vores moderne mobile værksteder er udstyret med det nyeste inden for auto-teknologi, testere og værktøj, så vi kan servicere din bil ud fra højeste standard og kvalitet.
kontrolpunkt under service af bil

Bilservice hvor det passer dig. Uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vi servicerer altid din bil efter producentens forskrifter og stempler servicebogen så fabriksgarantien bevares. Vi servicerer alle biler uanset årgange og modeller og anvender kun fabriksgodkendte dele. Vi er FDM fordelspartner, hvilket er din sikkerhed for, at arbejdet bliver gjort professionelt.
Booking af serviceeftersyn

Tjek prisen til netop din bil og book en tid online

De fleste bilejere aner ikke, hvad deres serviceeftersyn kommer til at koste før bilen har været på værksted. Derfor har vi udviklet en teknologi som online kan give dig en nøjagtig pris til lige netop din bil. Prisen får du med det samme og du har samtidig mulighed for at booke en tid til service hvornår og hvor det passer dig.

Få en fast pris på serviceeftersyn af din bil på blot 2 minutter.

VI STEMPLER SERVICEBOGEN

Et serviceeftersyn indeholder:

*Pris beregnes jf. de nødvendige kontrolpunkter/dele til det aktuelle serviceinterval for din bil (km/årgang).

Så enkelt er det...

1. Se pris og book online

Vælg service, tid og sted – og betal først, når vi har serviceret din bil.

2. Vi kommer til dig

På arbejdspladsen, derhjemme eller det sted der passer dig bedst. Vi kører i næsten hele Danmark.

3. Din bil kommer i topform

Du kan i ro og mag planlægge din dag, nå det du skal eller bare nyde dagen. Vi kommer og udfører serviceeftersyn på din bil hos dig som aftalt.

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dine spørgsmål om vores serviceeftersyn! Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål til nogle af vores services.

Frekvensen af serviceeftersyn afhænger fabrikantens forskrifter. I langt de fleste biler, vil du på et display kunne se et symbol der indikerer når det er tid til service – typisk en svensknøgle. For at finde serviceintervallet, altså hvor mange kilometer bilen må køre før næste serviceeftersyn skal foretages, skal du kigge i bilens instruktionsbog/manual. Dette vil ofte være mellem hver 15.000 – 30.000 km, men afhænger fuldstændigt af fabrikantens forskrifter. Det er vigtigt at overholde dette interval for at beholde bilens fabriksgaranti.

Ved et serviceeftersyn udføres der kontrol, udlæsning af fejl, prøvekørsel og udskiftning af motorolie og oliefilter. Ved garantiserviceeftersyn udføres der yderligere tjek af andre vigtige dele, som luftfilter, pollenfilter, tændrør, og brændstoffilter afhængig af bilens behov. Omnicarservice tilbyder også top-up af forskellige væsker, som sprinklervæske, frostvæske og bremsevæske.

Prisen for et serviceeftersyn varierer baseret på bilens model, antal kørte kilometer og det specifikke behov. Omnicarservice har en online prisberegner, hvor du kan indtaste din nummerplade og postnummer for at få en nøjagtig pris. Vores basisserviceeftersyn har en fast pris på 1.799 Kr, mens yderligere kontrol og services skal beregnes med vores prisberegner.

Tiden det tager at udføre et serviceeftersyn varierer typisk mellem 1-3 timer, men Omnicarservice stræber efter at gøre processen bekvem og uden unødig ventetid. Samlet set er vores serviceeftersyn en af de mest tidsbesparende løsninger på markedet, da eftersynet foretages på din adresse. Derfor behøver du ikke bruge tid på at køre bilen hen til en specifik lokation, eller endda være til stede under kontrollen, udover ved overdragelse og afslutning.

Det er ikke et direkte lovkrav at få foretaget et serviceeftersyn, men regelmæssigt vedligeholdelse er afgørende for at opretholde din bils sikkerhed og driftssikkerhed. Ønsker du at bevare fabriksgarantien på din bil, skal du dog overholde et serviceinterval. Dette vil typisk være mellem hver. 15.000 og 30.000 km.

Har du andre spørgsmål?

Serviceeftersyn for alle bilmærker efter producentens foreskrifter

3 års garanti

Hos os er du altid sikret 3 års garanti på alle reservedele og reparationer.

Kun fabriksgodkendte reservedele

Vi anvender kun fabriksgodkendte reservedele. Det er din garanti for top kvalitet.

Passionerede mekanikere

Vi er professionelle, passionerede og positive i alt hvad vi gør. Forvent altid god service.

Stempel i servicebogen

Efter udført service stempler vi i bilens servicebog og i den Digitale Servicebook.

Vi kommer altid til dig!

Sjælland, Fyn og Jylland

Vi kører i stort set hele Danmark.

I din indkørsel eller på arbejdspladsen

Vi kommer altid derhen, hvor du er.

Vi udfører service

Mandag – fredag: 08.00-15.00.