...

VI KOMMER TIL DIG

Serviceeftersyn med stempel i bogen

Spar turen til mekanikeren og lad en af vores professionelle mekanikere tage sig af din bil hvor og hvornår det passer dig.

+10.000 bilservices udført

Serviceeftersyn hos dig

Ingen bøvl med planlægning, lånebil og unødig ventetid

Med et serviceeftersyn hos Omnicarservice undgår du besværlig planlægning, ventetid og lånebil. Vores passionerede mekanikere kører ud til dig og udfører serviceeftersynet der, hvor din bil holder. Vores moderne mobile værksteder er udstyret med det nyeste inden for autoteknologi, testere og værktøj, så vi kan servicere din bil ud fra højeste standard og kvalitet.

VI STEMPLER SERVICEBOGEN

Et serviceeftersyn indeholder:

Motorolie

Oliefilter

Prøvekørsel

Udlæsning af fejl

Pollenfilter*

Tændrør*

Brændstoffilter*

Luftfilter*

Top-up: Sprinklervæske

Top-up: Frostvæske

Top-up: Bremsevæske*

Top-up: Automatgearkasse-olie*

*Pris beregnes jf. de nødvendige kontrolpunkter/dele til det aktuelle serviceinterval for din bil (km/årgang).

Tjek prisen til netop din bil og book en tid online

De fleste bilejere aner ikke, hvad deres serviceeftersyn kommer til at koste før bilen har været på værksted. Derfor har vi udviklet en teknologi som online kan give dig en nøjagtig pris til lige netop din bil. Prisen får du med det samme og du har samtidig mulighed for at booke en tid til service hvornår og hvor det passer dig.

Bilservice hvor det passer dig.
Uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vi servicerer altid din bil efter producentens forskrifter og stempler servicebogen så fabriksgarantien bevares. Vi servicerer alle biler uanset årgange og modeller og anvender kun fabriksgodkendte dele. Vi er FDM fordelspartner, hvilket er din sikkerhed for, at arbejdet bliver gjort professionelt.

Skift af Motor og gearkasse
Et serviceeftersyn er som et sundhedstjek for din bil. Ved at lade din bil blive gennemgået regelmæssigt kan du opdage potentielle problemer, inden de udvikler sig til større og dyrere reparationer.
Jacob
OmnicarService mekaniker
Serviceeftersyn

Ofte stillede spørgsmål

Hos Omnicarservice gennemgår vi et professionelt Serviceeftersyn til 799,- (gennemgang af bil til syn).

Serviceeftersyn på din bil anbefales normalt i overensstemmelse med bilproducentens anvisninger. Det kan være baseret på antallet af kilometer, bilens alder eller en kombination af begge dele. En typisk serviceplan kan omfatte eftersyn efter et bestemt antal kilometer (f.eks. hver 10.000 km) eller efter et årligt interval, afhængigt af hvilken af disse to begivenheder der først indtræffer. Det anbefales altid at følge producentens anbefalinger for service for at sikre bilens optimale ydeevne og levetid.

Hvis du ikke overholder bilens serviceplan eller undlader at få udført regelmæssige serviceeftersyn, kan det have negative konsekvenser for bilens ydeevne og på lang sigt resultere i større problemer. Udeladelse af service kan føre til forringelse af bilens mekaniske komponenter, nedsat brændstofeffektivitet og muligvis øge risikoen for større mekaniske svigt. Det kan også påvirke garantier og forsikringsdækning, da nogle garantier kræver, at bilen vedligeholdes i overensstemmelse med fabrikantens anbefalinger. Generelt kan manglende service resultere i større og dyrere reparationer på længere sigt.


Nogle mindre vedligeholdelsesopgaver kan muligvis udføres derhjemme, men et omfattende serviceeftersyn kræver ofte specialværktøj, teknisk ekspertise og adgang til specifikke reservedele. Et serviceeftersyn indebærer typisk inspektion af bilens mekaniske systemer, udskiftning af filtre, olie, bremsevæske og andre væsker samt kontrol af vitale komponenter for at sikre, at bilen fungerer optimalt og sikkert.

At lave et komplet serviceeftersyn derhjemme kan være udfordrende og kræver en vis ekspertise. Det anbefales normalt at overlade større serviceeftersyn til professionelle mekanikere, da de har den nødvendige ekspertise, udstyr og erfaring til at udføre arbejdet korrekt og sikre, at bilen vedligeholdes i henhold til fabrikantens specifikationer. Det kan også bidrage til at bevare eventuelle garantier på bilen.

Hvis du ikke er sikker på, hvor du kan finde din servicebog, kan det være en god idé at tjekke bilens manual eller kontakte bilforhandleren eller bilproducentens kundeservice for specifikke instruktioner til din bilmodel.

Det er ikke et direkte lovkrav at få foretaget et serviceeftersyn, men regelmæssigt vedligeholdelse er afgørende for at opretholde din bils sikkerhed og driftssikkerhed. Ønsker du at bevare fabriksgarantien på din bil, skal du dog overholde et serviceinterval. Dette vil typisk være mellem hver. 15.000 og 30.000 km.

Har du andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os hos OmnicarService. Vi kan også give en specifik og uforpligtende pris på det du har brug for.

Personlig rådgivning om din bil

Har du nogle spørgsmål til din bil eller kommende service, står vores erfarne mekanikere står klar til at rådgive dig baseret på din bils behov.

Tip: Du kan også tilmelde dig vores Serviceplan, så vi automatisk kan kontakte dig, når det er tid til at tjekke op på dine bremser. På den måde slipper du selv for at skulle huske at vedligeholde både bremser og din bils øvrige systemer.

3 måder at vedligeholde dit serviceeftersyn på!

Det kan altid svare sig at vedligeholde frem for at lade stå til. Både for maskineriet, men også for pengepungens skyld.
Her giver vi dig 3 gode råd til, hvordan du vedligeholder dit serviceeftersyn, så er du allerede godt kørende.

Regelmæssig kontrol

Hold dig til det anbefalede serviceprogram og få din bil gennemgået på de specifikke intervaller.

Notér og dokumentér

Gem og dokumentér altid servicehistorikken. Det kan være afgørende for bilens værdi og hjælper med at holde styr på tidspunkter for de forskellige serviceeftersyn.

Vær opmærksom

Hold øje med bilens advarselslamper og eventuelle mærkelige lyde. Jo før du reagerer på disse tegn, desto mindre kan en potentiel skade blive.

Det siger vores kunder om os: