...

VI KOMMER TIL DIG

Dit mobile XPENG værksted

OmnicarService er autoriseret servicepartner for XPENG. Hvis du er ejer af en XPENG, har du dit nærmeste servicecenter lige uden for din hoveddør.

Vi kommer til dig og udfører arbejdet, uanset om det er et service, dækskifte eller garantireparation.

+10.000 bilservices udført

"Hos XPENG har vi glædet os til, at OmnicarService kunne lancere deres serviceaftale til XPENGs kunder.
Det er jo åbenlyst meget nemmere for jer, at værkstedet kommer til jer, hvis I foretrækker det."
Johnny Petersen
Service- og Leveringschef hos XPENG

Autoriseret XPENG værksted

Autoriseret expertviden hos omnicarservice

Autoriseret expertviden

Som autoriserede mekanikere, har vi direkte adgang til afgørende og ny viden fra XPENG, hvilket er med til at sikre dig en effektiv og hurtig service på din XPENG.

Originale dele du kan regne med

OmnicarService anvender præcis de reservedele, som din XPENG er designet og produceret med. Brugen af originale reservedele sikrer en høj standard og kvalitet. 

Mekaniker som kommer til dig

OmnicarService er din personlige mekaniker, der kommer til dig, når du har brug for det. Vi lægger vægt på at gøre din mobile værkstedsoplevelse personlig og tryg.

Arbejde efter foreskrifterne

OmnicarService udfører arbejde efter XPENG forskrifterne for optimal kvalitet og sikkerhed. Vi sikre tillid og tryghed ved at have dit køretøj serviceret korrekt og med producentens standarder.

BLIV EN DEL AF VORES SERVICEAFTALE

Tilmeld dig og betal hver måned, så er service betalt på din bil.

BETAL FRA 190,- /MRD

SERVICE
FOR DIN ELBIL

Få serviceret din XPENG regelmæssigt for at opretholde ydeevne, forlænge levetiden af vigtige komponenter som batteriet og sikre, at alle sikkerheds- og softwareopdateringer implementeres korrekt.

VI FOKUSERER
PÅ DIT BEHOV

Hos OmnicarService er vores værdier
opbygget omkring at skabe en ny,
innovativ mekanikeroplevelse.
Det opnår vi ved at komme til
dig med vores mobile værksted,
når du har brug for det.
Dine tanker og oplevelser er
med til at forme fremtidens
OmnicarService.

GARANTI
OG REPARATION

Oplever du en fejl eller har du brug for hjælp, så ring til os hos OmnciarService.
Uanset hvad der sker, kan du regne med os.

Ring til os i dag på
69 17 77 57

SAMMEN FLYTTER VI GRÆNSERNE

OmnicarService er din personlige mekaniker. Uanset hvor du befinder dig, om det er på arbejde, derhjemme eller et helt tredje sted, kommer vi til dig med vores mobile værksted.

Vi ved, at din tid er kostbar, og derfor fokuserer vi på at gøre den traditionelle værkstedsoplevelse så effektiv som muligt for dig, så du undgår spildtid og besvær.

Gør som over 10.000 andre danskere. Bestil tid hos en OmnicarService-mekaniker og oplev, hvor let du kan få serviceret din bil, mens du bruger tiden på noget, der giver dig værdi

Ved at være et autoriseret mobilt værksted for XPENG betyder det, at vi har særlig viden og gennemgår uddannelsesforløb hos Xpeng, hvilket gør os dygtige til at arbejde på din bil. Vores mekanikere har været hos Xpeng i Holland, hvor de er blevet introduceret til alle bilmodeller og deres funktion. Det sikrer dig en høj kvalitet og en mekaniker, der ved, hvad de laver på din bil.

Vi er her for dig og for at gøre din biloplevelse bedre og mere overskuelig. OmnicarService startede som en idé om at komme direkte til kunden med et mobilt værksted, men har udviklet sig til et stort samarbejde med dig for at passe godt på dit køretøj.

Omnicarservice.logo

Dit mobile værksted

Sådan fungerer OmnicarService

Book din tid gennem Omnicarservice.dk

Gennem OmnicarService bookingflow har du mulighed for at vælge, hvilke slags services du ønsker, vi tjekker på din bil.
Ud fra de indtastede oplysninger får du en pris, som du kan vælge at sige ja eller nej til.

Få besøg af din personlige mekaniker

Ca. 30 minutter før ankomsten vil din personlige OmnicarService mekaniker ringe dig op, så du ved hvornår han ankommer på den aftalte adresse. Efter ankomsten gennemgår mekanikeren dine ønskede services på din bil, mens du bruger tiden på det, du har lyst til.

Service.Omnicar vi kommer til dig

Når mekanikeren kører igen

Når mekanikeren er færdig vil han gennemgå de ting der er blevet lavet sammen med dig, så du som ejer føler dig godt klædt på. Har du ikke tid til at snakke med mekanikeren modtager du alt på mail efter besøget heriblandt også fakturaen.

Ofte stillede spørgsmål og svar

XPENG og OmnicarService er samarbejdspartnere i den forstand, at OmnicarService er blevet valgt som autoriseret værksted for XPENG. Dette giver XPENG mulighed for at have erfarne mekanikere til rådighed for deres danske kunder.

Står du over for et problem med din XPENG, som bør dækkes af din garanti, så kontakt os hos OmnicarService. Vi hjælper dig med at vurdere dit problem og afgøre, om garantien dækker det. Med OmnicarService behøver du ikke bekymre dig om at komme til os; vi kommer selvfølgelig til dig.

Ud over at være et autoriseret XPENG værksted, som arbejder med den nyeste, opdaterede XPENG viden og foreskrifter. Så arbejder vi også med et princip om, at det skal være nemt at være bilejer. Vi har gentænkt værkstedsoplevelsen og skabt et mobilt værksted som kommer ud til dig, uanset hvor du befinder dig. I vores værksteds biler har vi alt det udstyr vi har brug for, for at kunne servicere din bil. Kort sagt, så ordner vi din bil, mens du bruger din tid på noget andet, i selvvalgte rammer.

Sidder du og undre dig over noget ved din XPENG, så giv os et ring på 60 17 77 57, så finder vi et svar til dig. Vi hjælper dig uanset hvilke spørgsmål du har.

Det siger vores kunder om os: