...

VI KOMMER TIL DIG

Dit mobile XPENG værksted

OmnicarService er autoriseret servicepartner for XPENG. Hvis du er ejer af en XPENG, har du dit nærmeste servicecenter lige uden for din hoveddør.

Vi kommer til dig og udfører arbejdet, uanset om det er et service, dækskifte eller garantireparation.

+15.000 bilservices udført

"Hos XPENG har vi glædet os til, at OmnicarService kunne lancere deres serviceaftale til XPENGs kunder.
Det er jo åbenlyst meget nemmere for jer, at værkstedet kommer til jer, hvis I foretrækker det."
Johnny Petersen
Service- og Leveringschef hos XPENG

Autoriseret XPENG værksted

Autoriseret expertviden

Som autoriserede mekanikere, har vi direkte adgang til afgørende og ny viden fra XPENG, hvilket er med til at sikre dig en effektiv og hurtig service på din XPENG.

Originale dele du kan regne med

OmnicarService anvender præcis de reservedele, som din XPENG er designet og produceret med. Brugen af originale reservedele sikrer en høj standard og kvalitet. 

Mekaniker som kommer til dig

OmnicarService er din personlige mekaniker, der kommer til dig, når du har brug for det. Vi lægger vægt på at gøre din mobile værkstedsoplevelse personlig og tryg.

Arbejde efter foreskrifterne

OmnicarService udfører arbejde efter XPENG forskrifterne for optimal kvalitet og sikkerhed. Vi sikre tillid og tryghed ved at have dit køretøj serviceret korrekt og med producentens standarder.

Få svar på dine spørgsmål om XPENG serviceaftale i vores ofte stillede spørgsmål.

BLIV EN DEL AF VORES SERVICEAFTALE

Tilmeld dig og betal hver måned, så er service betalt på din bil.

BETAL FRA 190,- /MRD

SERVICE
FOR DIN ELBIL

Få serviceret din XPENG regelmæssigt for at opretholde ydeevne, forlænge levetiden af vigtige komponenter som batteriet og sikre, at alle sikkerheds- og softwareopdateringer implementeres korrekt.

VI FOKUSERER
PÅ DIT BEHOV

Hos OmnicarService er vores værdier
opbygget omkring at skabe en ny,
innovativ mekanikeroplevelse.
Det opnår vi ved at komme til
dig med vores mobile værksted,
når du har brug for det.
Dine tanker og oplevelser er
med til at forme fremtidens
OmnicarService.

GARANTI
OG REPARATION

Oplever du en fejl eller har du brug for hjælp, så ring til os hos OmnciarService.

Ring til os i dag på
69 17 77 57

Du kan oprette en garantisag HER

Få svar på dine spørgsmål om XPENG serviceaftale i vores ofte stillede spørgsmål.

SAMMEN FLYTTER VI GRÆNSERNE

OmnicarService er din personlige mekaniker. Uanset hvor du befinder dig, om det er på arbejde, derhjemme eller et helt tredje sted, kommer vi til dig med vores mobile værksted.

Vi ved, at din tid er kostbar, og derfor fokuserer vi på at gøre den traditionelle værkstedsoplevelse så effektiv som muligt for dig, så du undgår spildtid og besvær.

Gør som over 10.000 andre danskere. Bestil tid hos en OmnicarService-mekaniker og oplev, hvor let du kan få serviceret din bil, mens du bruger tiden på noget, der giver dig værdi

Ved at være et autoriseret mobilt værksted for XPENG betyder det, at vi har særlig viden og gennemgår uddannelsesforløb hos Xpeng, hvilket gør os dygtige til at arbejde på din bil. Vores mekanikere har været hos Xpeng i Holland, hvor de er blevet introduceret til alle bilmodeller og deres funktion. Det sikrer dig en høj kvalitet og en mekaniker, der ved, hvad de laver på din bil.

Vi er her for dig og for at gøre din biloplevelse bedre og mere overskuelig. OmnicarService startede som en idé om at komme direkte til kunden med et mobilt værksted, men har udviklet sig til et stort samarbejde med dig for at passe godt på dit køretøj.

Omnicarservice.logo

Dit mobile værksted

Sådan fungerer OmnicarService

Book din tid gennem Omnicarservice.dk

Gennem OmnicarService bookingflow har du mulighed for at vælge, hvilke slags services du ønsker, vi tjekker på din bil.
Ud fra de indtastede oplysninger får du en pris, som du kan vælge at sige ja eller nej til.

Få besøg af din personlige mekaniker

Ca. 30 minutter før ankomsten vil din personlige OmnicarService mekaniker ringe dig op, så du ved hvornår han ankommer på den aftalte adresse. Efter ankomsten gennemgår mekanikeren dine ønskede services på din bil, mens du bruger tiden på det, du har lyst til.

Service.Omnicar vi kommer til dig

Når mekanikeren kører igen

Når mekanikeren er færdig vil han gennemgå de ting der er blevet lavet sammen med dig, så du som ejer føler dig godt klædt på. Har du ikke tid til at snakke med mekanikeren modtager du alt på mail efter besøget heriblandt også fakturaen.

Ofte stillede spørgsmål og svar

XPENG og OmnicarService er samarbejdspartnere i den forstand, at OmnicarService er blevet valgt som autoriseret værksted for XPENG. Dette giver XPENG mulighed for at have erfarne mekanikere til rådighed for deres danske kunder.

Ud over at være et autoriseret XPENG værksted, som arbejder med den nyeste, opdaterede XPENG viden og foreskrifter. Så arbejder vi også med et princip om, at det skal være nemt at være bilejer. Vi har gentænkt værkstedsoplevelsen og skabt et mobilt værksted som kommer ud til dig, uanset hvor du befinder dig. I vores værksteds biler har vi alt det udstyr vi har brug for, for at kunne servicere din bil. Kort sagt, så ordner vi din bil, mens du bruger din tid på noget andet, i selvvalgte rammer.

Står du over for et problem med din XPENG, som bør dækkes af din garanti, så beder vi dig benytte vores garantisags-formular.

Du kan også tage kontakt til os på telefon +45 69 17 77 57  eller på kontakt@omnicarservice.dk. Så opretter vi sagen i vores system og sætter gang i garanti-møllen.

Er du i tvivl om hvad garantien indeholder? Tag et kig i din XPENGs brugermanual under afsnittet “Garantierklæring”.

Jeps! Vi kan hvertfald vise dig, hvor på XPENGs side du kan downloade dem. De findes både på dansk og på engelsk.

XPENG BRUGERMANUALER

Først og fremmest er det vigtigt at huske din XPENGS serviceinterval. Denne skal serviceres 1 gang om året, medmindre du kører mere end de 20.000 km/året – i så fald skal din XPENG til service ved hver 20.000 kørte kilometer.
OBS: kilometer skal overholdes for at bevare garantien.

Vores skema skal læses på den måde, at hvis du ønsker at tegne en aftale på din P7 i 1 år, så koster den 155 kr. pr. måned. Hvis du derimod ønsker en aftale på 8 år, vil den koste 341 kr. pr. måned.

Prisen på et serviceeftersyn differentierer fra år til år. Dit service i år 1 er derfor mindre end dit service i år 2, som er et større service. År 4, 6 og 8 er ligeledes store services, hvor vi gennemgår flere punkter, og der ligeledes er inkluderet flere elementer som bremsevæske, AC-filter og kølervæske.

Vi synes ikke, du skal betale for noget, du ikke får, og derfor har vi ikke valgt en model, hvor den falder over tid, men derimod gjort prisen dynamisk alt efter det, der reelt bliver udført på din bil de respektive år.

De enkeltstående servicepriser er beregnet ud fra de nuværende kendte og oplyste satser fra XPENG, og vi tager derfor forbehold for eventuelle prisstigninger, hvis man ikke indgår en serviceaftale. Denne risiko bærer vi dog i serviceaftalen, så du i en serviceaftale får en fast pris, du kender i hele perioden.

Opstarten for serviceaftalen er altid fra 1. registreringsdato. Det vil sige, hvis man tegner en aftale efter fx 3 måneder, så vil der komme en særskilt faktura på de første 3 måneder, og herefter vil den månedlige ydelse starte. Det betyder, at man ikke kan gentegne aftalen hvert år, så hvis du har valgt den 1-årige, kan man ikke ændre aftalens løbetid. Det er derfor vigtigt, at du vælger en løbetid, der passer med dit forventede ejerskab af bilen.

Priserne for tilvalg er pr. måned.

Du opnår en lille besparelse ved den månedlige betaling, og så er det inklusiv den bekvemmelighed, at vi kører til dig – hvor du er – og fikser det hele for dig.

OBS: alle vores priser i serviceaftalen er inklusiv transport og miljøgebyr.

Ét årligt serviceeftersyn med stempel i bogen sikrer, at din bil beholder fabriksgarantien. I selve tjekket gennemgår vi et omfattende antal punkter på bilen og sørger for, at din XPENG er i topform.
Antallet af punkter, der gennemgås, er forskelligt fra serviceår til serviceår. Nogle år skal vores teknikere igennem hele 105 punkter.

Med i vores serviceaftale, får du også:

 • AC-filter/pollenfilter hvert 2. år / 40.000 km
 • Bremsevæske hvert 2.år / 40.000 km
 • Reduktionsolie hver 4. år / 80.000 km
 • Kølervæske hver 6. år / 120.000 km


Ydermere har vi inkluderet:

 • Et årligt gratis ferietjek af bilen
 • Tid inden for 2 hverdage ved akut behov
 • 10% rabat på øvrige reparationer
 • Vi holder dig opdateret på din bils sæsonbetonede opgaver


Vores mekanikere, der udfører dit serviceeftersyn, er XPENG-certificerede, og vores rullende værksted er ISO-certificeret. Du beholder derfor din fabriksgaranti med vores serviceeftersyn – udført i din carport eller hvor end du ønsker, at vi skal kigge forbi.

Vi har også en række tilvalg, som er værd at overveje, for at sikre, at din XPENG forbliver i absolut topform. Dem kan du finde inde i tilbudsformularen på hjemmesiden.

Først og fremmest er det vigtigt at huske din XPENGS serviceinterval. Denne skal serviceres 1 gang om året, medmindre du kører mere end de 20.000 km/året – i såfald skal din XPENG til service ved hver 20.000 kørte kilometer. OBS: km skal overholdes for at bevare garantien – dette er ejers ansvar at overholde.

Det korte svar: Data.

Det længere svar: Vi forsøger proaktivt at indkalde dig i god tid, når vi kan se, at du nærmer dig dit næste serviceeftersyn. Det gør vi ved hjælp af information indsamlet af vores mekanikere når de besøger dig, samt de informationer du har oplyst om forventet årlig kilometer kørsel. Vores mekanikere gennemgår altid en tjekliste ved hvert besøg, så vi er ajour med bilens overordnede tilstand.

Kører du mindre end de 20.000 km indkalder vi dig hvert år. Forventer du at kører mere, forsøger vi vha. af en prognoseberegning i vores system at indkalde dig i god tid.

Det er derfor også nødvendigt at vi indsamler nuværrende kørte kilometer ved oprettelsen af din serviceaftale i formularen. Over tid, vil du opleve, at jo mere information vi har om din bil, jo mere nøjagtig vil vores indkaldelser være. Ændre dit kørselsbehov sig drastisk (nyt job med meget kørsel, spontan køreferie mm.), kan det være en god idé at give os besked og naturligvis altid selv holde øje med 20.000 kilometer snittet. OBS: kilometer skal overholdes for at bevare garantien og det er ejers ansvar at overholde kilometer intervallet.

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke kan overvåge din bil og på nuværende ikke har remote adgang til din bils systemer. Bare rolig. Alle prognoseberegning sker alene ud fra information indsamlet vha. observationer gjort af vores mekanikkere.

Vi bestræber os på, at være dit intelligente værksted.

Et AC-filter er det, man i branchen også kalder et pollenfilter. Et pollenfilter skal skiftes hvert 2. år, da der over tid og årstider indsamler masser af udefrakommende partikler som pollen og støv. For at opretholde et sundt indeklima i bilen skifter vi dette som en del af din Serviceaftale.

Et AC-service indebærer, at vi sætter vores AC-maskine til bilens køleenhed, renser kølemiddelsystemet og tilsætter nyt kølemiddel af typen R1234YF. Dette kan typisk gøres, mens vi udfører andre opgaver som f.eks. hjulskift, så det er et velvalgt tilvalg til dit hjulskift.

 • Diagnosticering af kølemiddel
 • Trykmåling
 • Målingtemperatur
 • Kontrol af kondensor/blæser
 • Tæthedsprøve
 • Opfyldning af kølemiddel
 • Efterspænding af serviceventiler

Et AC-rens er det, man i branchen også kalder for en AC-bombe. Denne laver en mere overfladisk rensning af selve blæsesystemet i dit AC-system med en kraftig gennemblæsning. Den fjerner typisk dårlig lugt fra ting, der kan have ophobet sig over tid, og efterlader en friskere duft i bilen.

På nuværende kan man ikke forlænge aftalen – det er derfor vigtigt, at du vælger den rette løbetid for din XPENG, ud fra hvor længe du forventer at beholde den.

Man kan godt opsige en aftale før tid, med 1 måneds varsel. Løbende måned plus 1 måned. 6 måneders bindingsperiode fra opstart.

Ja, man kan godt opsige en aftale før tid, med 1 måneds varsel. Løbende måned plus 1 måned. 6 måneders bindingsperiode fra opstart.

Ja, du kan opjustere dine kilometer, men ikke nedjustere.
Vi beregner differencen individuelt, udfra allerede udførte serviceeftersyn mm. for at sikre at du kan beholde din fabriksgaranti.

Overskrider du dine kilometer i aftalen, kan vi fakturere dig 50 øre pr. overkørte kilometer.

Du booker en tid til reparation gennem vores bookingsystem.

Ofte vil du få en pris med det samme. Her kan du trække 10% fra, hvis du har en XPENG Serviceaftale hos os eller er en del af vores ServicePlan. Ved akutte behov har du også mulighed for at få en tid inden for 2 hverdage.

Hvis vores system ikke kan beregne en pris på forhånd, sender vi dig et tilbud på reparationen pr. mail inden for 1-2 hverdage.

Når du har accepteret vores tilbud og valgt tid og sted, kan du blot læne dig tilbage og se frem til vores besøg.

Book en mekaniker HER.

Det siger vores kunder om os: