...

VI KOMMER TIL DIG

Danmarks nemmeste bremseservice

Spar turen til værkstedet og lad en af vores passionerede mekanikere tage sig af dine bremser, hvor og hvornår det passer dig.

+10.000 bilservices udført

Bremseservice hjemme hos dig

Bremseservice hvor det passer dig.
Uden at gå på kompromis med kvaliteten

Vi servicerer bremser på alle biler uanset årgange og modeller og anvender kun fabriksgodkendte dele.Vi er FDM fordelspartner, hvilket er din sikkerhed for, at arbejdet bliver gjort professionelt.

Bremser bliver slidt med tiden og kan begynde at give lyde eller at der kommer en advarsel i bilens display .Vi kan foretage bremseeftersyn på din bil, når den alligevel er til service, eller når der skiftes mellem sommer- og vinterdæk, så skal du ikke undvære din bil ad flere omgange. Eller som et standard bremseservice inkl. udskiftning af skiver og klodser.

5 tegn på at du har brug for bremseservice

Hvis du oplever nogle af disse tegn, kan det være fornuftigt at få et tjek af bilens bremser,
 for at identificere eventuelle problemer og få udført nødvendig vedligeholdelse eller reparationer.

Støj, lyde, vibrationer, larm

Skrigende eller skrabende lyde

Når du bremser, kan skingrende eller skrabende lyde indikere slidte bremseklodser.

Vibrende bremser

Vibrerende / rystende pedal

Hvis bremsepedalen vibrerer eller ryster under nedbremsning, kan der være bremseproblemer.

bremseklods.ikon

Langsommere bremsevirkning

Hvis det tager længere tid at stoppe bilen, kan det skyldes slidte bremsekomponenter.

bremse klods og skive

Bremsepedalen føles anderledes

Følelsen af at pedalen synker længere ned, kan være tegn på bremseproblemer.

Bremse advarselslampe

Bremsevæske eller advarselslamper

Lavt væskeniveau eller lysende advarselslamper kan indikere problemer med bremserne.

Ingen bøvl med planlægning,
lånebil og unødig ventetid.

Ingen bøvl med planlægning, lånebil og unødig ventetid på værkstedet. Hos Omnicarservice har vi gjort det nemt og bekvemt for dig at få udført bremseservice til din bil. Vi forstår vigtigheden af sikre og velfungerende bremser, og derfor har vi skabt en service, der passer til en travl hverdag.

Vores uddannede OmnicarService mekanikere kommer direkte ud til dig, uanset hvor din bil befinder sig. Vi udfører tjek og skift af bremser på stedet, hvor din bil holder parkeret. Vores moderne mobile værksteder er udstyret med det nyeste inden for autoteknologi, testere og specialværktøjer, hvilket betyder, at vi kan levere bremseservice af højeste standard og kvalitet, ligesom den du finder på de fleste værksteder.

Det er vigtigt at sikre og vedligeholde bremser. I en travl hverdag, er det ofte et element som bliver udskudt eller fravalgt. Vores priser er gennemsigtige, og du kan nemt få et tilbud på et bremseskift eller bremse relaterede tjenester ved at kontakte os. Vi er dedikerede til at sikre, at din bils bremser fungerer optimalt, så du kan føle dig tryg på vejene.

Personlig Mekaniker
Hvis noget virker anderledes eller unormalt, så få det tjekket af en professionel så hurtigt som muligt. Det kan hjælpe med at forhindre potentielle problemer og sikre, at dine bremser altid er i god stand.
Marafat
OmnicarService mekaniker
Serviceeftersyn

Ofte stillede spørgsmål

Forvent at en typisk udskiftning af dine bremser tager gennemsnitlig mellem 30-45 minutter pr. hjul. Der er flere ting som spiller ind på den tid det tager at skifte dine bremser f.eks. bilmærke, bilstørrelse og hvilke bremseskiver du har på din bil.

Overvej udskiftning af både dine bremseskiver og bremseklodser på samme tid, efter at have kørt mellem 80.000 og 120.000 kilometer. Dette forbedrer bremsepræstationen og sikrer, at bilen fortsat bremser effektivt.

Der er adskillige indikationer, der kan antyde, at det er på tide at overveje en udskiftning af dine bremseklodser eller skiver.

Vær opmærksom på følgende signaler:

  • Skurrende lyd, når du anvender bremserne.

  • Mærkbar rysten i bilen ved bremsning.

  • Ved opbremsning føles det som om,
    at bilen trækker mod den ene side.

  • Du er nødt til at træde hårdere på bremsepedalen

  • Brændt lugt ved kraftig opbremsning.

Hvis du bemærker, at rattet vibrerer, især ved høje hastigheder som for eksempel 130 km/t, kan det være et klart tegn på, at dine hjul skal have en afbalancering. Læs mere om vores dæk og hjulskift her.

Hvis dit rat begynder at vibrere, når du bremser, kan det også indikere, at dine bremseskiver er skæve og bør udskiftes.

Der er mange ting som spiller ind på prisen af dine bremseklodser og skiver. Hos Omnicarservice anbefaler vi dig at kontakte os for en pris på lige netop dit behov og bil, så du sikre at du ikke får nogen ubehagelige overraskelser på din bil. Det tilbud du modtager er selvfølgelig helt uforpligtende og kan til hver en tid afslås.

Har du andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os hos OmnicarService. Vi kan også give en specifik og uforpligtende pris på det du har brug for.

Personlig rådgivning til din bils bremser

Når det drejer sig om bremseservice, er det vigtigt at overveje, hvor ofte dine bremser skal inspiceres og vedligeholdes. Vores erfarne mekanikere står klar til at rådgive dig om det rette tidspunkt for bremseskift og vedligeholdelse baseret på din bils behov.

Tip: Du kan også tilmelde dig vores Serviceplan, så vi automatisk kan kontakte dig, når det er tid til at tjekke op på dine bremser. På den måde slipper du selv for at skulle huske at vedligeholde både bremser og din bils øvrige systemer.

3 måder at vedligeholde dine bremser

Det kan altid betale sig at vedligeholde i stedet for at lade stå til.
Både for maskineriet, men også for pengepungen.
Her giver vi dig 3 gode råd til, hvordan du vedligeholder dine bremser.

Regelmæssig inspektion

Tjek dine bremser regelmæssigt for slid, skader eller eventuelle uregelmæssigheder. Visuel inspektion af bremseklodser, skiver og bremsevæske niveau kan give dig et godt billede af deres tilstand.

Kørselsmønster

Vær opmærksom på, hvordan du kører. Undgå pludselige og hårde opbremsninger, da det kan slide unødvendigt på dine bremser.

Regelmæssig service

Få dine bremser tjekket som en del af den planlagte serviceeftersyn på din bil. Professionel inspektion kan identificere og løse eventuelle problemer, før de udvikler sig til større problemer.

Det siger vores kunder om os: