...

Vi har sat os for at gøre det nemt og trygt at være bilejer

Vores vision er at skabe en platform, der revolutionerer måden at have bil på. Vi har valgt at starte med bilservice, hvor vi med vores mobile værkstedskoncept allerede har flyttet grænserne for, hvordan man tidligere har oplevet et værkstedsbesøg. Nedenfor kan læses mere om vores rejse samt menneskene bag.

God kundeservice betyder alt

Bestyrelsesmedlem og aktionær

Kevin Magnussen

Kevin blev bestyrelsesmedlem i efteråret 2021 og har siden da fungeret som en aktiv del af bestyrelsen.
”Jeg synes, at det er fedt at være med til at skabe et koncept, hvis formål er at være transparent og til stede når vores kunder har brug for det. I min rolle som bestyrelsesmedlem bidrager jeg med min erfaring i forhold til at bygge et team op, der kan performe på et højt niveau. Derudover har jeg i min karriere som racerkører altid omgivet mig med mekanikere og ved hvad faget tilbyder på godt og ondt. Hos Omnicar har vi rammerne til at give vores mekanikere nogle helt andre muligheder og færdigheder, hvilket også har været en stor motivationsfaktor for mig”

Petra Bendelin

Petra repræsenterer som bestyrelsesformand MEKO, som i dag er hovedaktionær i Omnicar. MEKO er med sine 5.000 ansatte Nordeuropas største leverandør af reservedele og driver desuden mere end 300 værksteder i Sverige, Norge og Finland.
“OmniCar has come a long way to establish itself as a convenient car partner. The team acts with undoubtable passion to create customer experience through innovation and the company has a positive history of satisfied customers, which makes it very interesting being part of the journey” , says Petra Bendelin.

Bestyrelsesformand og repræsentant for Meko

Adm. Direktør og aktionær

Mikkel Christensen

Har du ris eller ros, er du altid velkommen til at skrive til Mikkel direkte på: mkc@omnicarservice.dk
”Vores mission med Omnicarservice, er ganske enkelt at skabe den bedste bilpartner for dig og din bil. Vi øver os hver dag i at gøre vores oplevelse bedre og nemmere, så du som bilejer kan bruge din tid på noget andet og bedre. Det tekniske håndværk er for os en selvfølge. Den digitale og personlige oplevelse er sammen med vores convenience-koncept, hvor vi ønsker at skille os ud. Du skal som kunde efterlades med en god fornemmelse og ønsket om at bruge os igen.”

Menneskerne bag

Hos Omnicarservice brænder vi alle for at lave biler. Men vi brænder også for at gøre hverdagen nem for vores kunder og bestræber os på at yde den bedste kundeservice.

Vi er professionelle, passionerede og positive i alt hvad vi gør. Hos Omnicarservice, skal vi udvikle os og passe på hinanden socialt og fagligt. Vi er en kombination af alle typer mennesker. Vores resurser rummer både teknologi, mekanik og kundeservice. Alt dette gør os stærke og anderledes i markedet. Samvær og fælles udvikling er afgørende for os.

Mekaniker team #4 under øvelse

PÅ BILLEDET SES VORES ADM. DIREKTØR, MIKKEL CHRISTENSEN, DER SAMMEN MED EN AF VORES DYGTIGE AARHUS-MEKANIKERE, FREDERIK, OVERRAKTE KUNDE NR. 10.000 ET GAVEKORT.

Vi har udført mere end 10.000 bilservices

"Min nabo er ingeniør og går meget op i, at tingene bliver gjort på den rigtige måde. Han fortalte da også, at han fulgte godt med i mekanikerens arbejde og konstaterede, at det var udført som han mente, det skulle gøres. Og da prisen tilmed var fair, var det for mig en selvfølge, at jeg skulle prøve Omnicar. Jeg har været meget tilfreds med de to første besøg, og har allerede bestilt jer til en opgave på vores anden bil.”

ISO Certificering

Vi er ISO certificeret på både miljø og arbejdsmiljøområdet med en ISO 14001 og en ISO 45001 certificering. Det har vi gjort for at give vores kunder og ansatte en garanti for, at vi passer på hinanden og miljøet. Det betyder, at vi kun udfører opgaver på vejen, når vi er 100% sikre på, at det ikke belaster miljøet og vores ansattes arbejdsmiljø. Alt arbejde afdækkes og affald bortskaffes til genanvendelse.

ISO 14001 og ISO 45001

MEKO group

MEKO som aktionær

MEKO er hovedaktionær i Omnicar. MEKO ejer de førende bilreservedelskæder i Nordeuropa med egne engrosvirksomheder inkl. 600 filialer samt 4.100 værksteder under koncernens varemærker, FTZ, Inter-Team, Koivunen, MECA, Mekonomen samt Sørensen og Balchen.

Omnicar Investor

OmnicarService er et selskab under OmniCar Holding AB der er børsnoteret på den svenske vækstbørs Spotlight.

Er du investor, kan du finde børsmeddelelser og meget andet på vores investorsite lige her: Omnicarinvestor.com.

Investor relations