Book en tid
Ring til os

Ruder og stenslag

Stenslag og reparation af forruder

Har din rude fået et stenslag? Med OmnicarService behøver du ikke tage din bil på værksted for at få din rude repareret. Vi kommer til dig og ordner din rude, der hvor bilen står – og det koster dig ikke ekstra.

+10.000 bilservices udført

Få repareret stenslag for KUN 599,-*

Med Omnicarservice undgår du ventetid og besværlig planlægning omkring værkstedsbesøg. Vi er din mobile bilservice: Vi kommer ud til dig uanset hvor, din bil står. Det tager kun 30 minutter for os at fikse dit stenslag – så du behøver heller ikke bekymre dig om lånebil. Hos os får du reparation af stenslag til gode priser.

Er du medlem af FDM?

Som FDM-medlem får du 10% rabat på reparation af stenslag, basisservice, olieskift og meget mere hos OmnicarService. Læs mere om de mange fordele for FDM-medlemmer her.

Undgå ventetid, vi kommer til dig og skifter din rude

Hvis du ikke får dit stenslag repareret i tide, kan din forrude revne. Her bliver vi nødt til at skifte ruden ud i stedet. Vi kan skifte forrude på alle bilmærker og modeller. Vores rudespecialister er erfarne, og vi garanterer en høj faglighed, hvilket er din sikkerhed for, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Vi skifter din rude på din lokation og med kvalitetsgaranti:

Forsikring og dækning af skade

Vi samarbejder med samtlige forsikringsselskaber. Når du vælger os til udbedre din glasskade, tager vi os af alt det praktiske. Vi er godkendt til taksering og forsikringsskader.

Hvad skal jeg gøre, når jeg får et stenslag?

Når du får et stenslag, skal du hurtigst muligt dække stenslaget af med tape. Det holder skaden fri for vand og snavs, og det giver både det pæneste og det mest holdbare resultat efter reparationen. Hvis du ikke dækker stenslaget med tape, kan vandpartikler trænge ned i laminatfolien, der ligger mellem glaslagene i ruden. Det kan give folien en grå eller hvid nuance. Så længe stenslaget er mindre end 2 cm i hver retning fra center, kan vi reparere det. Det er dog vigtigt, at du får repareret stenslaget så hurtigt som muligt. Hvis der går for lang tid, er skaden sværere at reparere. Hvis ruden revner, kan stenslaget ikke længere repareres – og i så fald skal hele ruden skiftes.

Får du et stenslag, skal du derfor sørge for at booke tid til reparation så hurtigt som muligt, så du undgår et dyrt rudeskift.

Skal Omnicarservice reparere dit stenslag?

Uanset hvor din bil holder, kommer vi til dig, så du kan få repareret dit stenslag. Gør som vores andre tilfredse kunder og få repareret din rude med Omnicarservice.

Book online her eller ring til os på 70 70 77 87. Vi glæder os til at reparere dit stenslag!

Få en fast pris. Det tager kun 2 minutter.

Så enkelt er det...

1. Se pris og book online

Vælg service, tid og sted – og betal først, når vi har serviceret din bil.

2. Vi kommer til dig

På arbejdspladsen, derhjemme eller det sted der passer dig bedst. Vi kører i næsten hele Danmark.

3. Din bil kommer i topform

Du kan i ro og mag planlægge din dag, nå det du skal eller bare nyde dagen. Vi kommer og reparerer din bil hos dig som aftalt.

Vi reparerer alle mærker efter producentens foreskrifter

3 års garanti

Hos os er du altid sikret 3 års garanti på alle reservedele og reparationer.

Kun fabriksgodkendte reservedele

Vi anvender kun fabriksgodkendte reservedele. Det er din garanti for top kvalitet.

Passionerede mekanikere

Vi er professionelle, passionerede og positive i alt hvad vi gør. Forvent altid god service.

Stempel i servicebogen

Efter udført service stempler vi i bilens servicebog og i den Digitale Servicebook.

Vi kommer altid til dig!

Sjælland, Fyn og Jylland

Vi kører i stort set hele Danmark.

I din indkørsel eller på arbejdspladsen

Vi kommer altid derhen, hvor du er.

Vi udfører service

Mandag – fredag: 08.00-15.00.