...

Ruder og stenslag

Stenslag og reparation af forruder

Har din rude fået et stenslag? Med OmnicarService behøver du ikke tage din bil på værksted for at få din rude repareret. Vi kommer til dig og ordner din rude, der hvor bilen står – og det koster dig ikke ekstra.

+15.000 bilservices udført

Når uheldet er ude

Få repareret stenslag for KUN 599,-

Med Omnicarservice undgår du ventetid og besværlig planlægning omkring værkstedsbesøg. Vi er din mobile bilservice: Vi kommer ud til dig uanset hvor din bil står. Det tager kun 30 minutter for os at fikse dit stenslag – så du behøver heller ikke bekymre dig om en lånebil. Hos os får du reparation af stenslag til gode priser.

Er du medlem af FDM?

Som FDM-medlem får du 10% rabat på reparation af stenslag, basisservice, olieskift og meget mere hos OmnicarService. Læs mere om de mange fordele for FDM-medlemmer her.

5 grunde til at du bør få ordnet dit stenslag

Det kan virke som en bagatel at få ordnet et stenslag, men det er en rigtig god idé at komme det på forkant, både for din og andres trafiksikkerhed.

Spar tid på stenslag

Skift nu og undgå større reparation

Reparation af stenslag er en hurtig procedure, der kan udføres på kort tid, så du undgår længere ventetid og besvær ved en større reparation eller udskiftning af ruden.

Sikkerhed med bilrude

Optimal
sikkerhed

En reparation af et stenslag sikrer, at din rude forbliver intakt og opretholder bilens strukturelle integritet, hvilket er afgørende for passagerers sikkerhed i tilfælde af kollision.

Bilrudereperation.ikon

Forebyggelser
af revner

Ved at få repareret et stenslag i tide reduceres risikoen for, at det udvikler sig til en større revne, hvilket kan forringe ruden og kræve en dyr udskiftning.

Sparpenge.ikon

Økonomisk
fordelagtigt

En stenslagsreparation er en relativt billig løsning sammenlignet med udskiftning af hele ruden, hvilket kan spare dig for betydelige omkostninger.

sikker kørsel

Synlighed og køresikkerhed

Stenslag i førerens synsfelt kan forringe synligheden og udgøre en fare under kørslen. Reparation sikrer, at dit synsfelt forbliver klart og dermed opretholder sikkerheden på vejen.

Undgå ventetid, vi kommer til dig og skifter din rude

Hvis du ikke får dit stenslag repareret i tide, kan din forrude revne. Her bliver vi nødt til at skifte ruden ud i stedet. Vi kan skifte forrude på alle bilmærker og modeller. Vores rude specialister er erfarne, og vi garanterer en høj faglighed, hvilket er din sikkerhed for, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Vi skifter din rude på din lokation og med kvalitetsgaranti.

Hvad skal jeg gøre, når jeg får et stenslag?

Når du får et stenslag, skal du hurtigst muligt dække stenslaget af med tape. Det holder skaden fri for vand og snavs, og det giver både det pæneste og det mest holdbare resultat efter reparationen. Hvis du ikke dækker stenslaget med tape, kan vandpartikler trænge ned i laminatfolien, der ligger mellem glaslagene i ruden. Det kan give folien en grå eller hvid nuance. Så længe stenslaget er mindre end 2 cm i hver retning fra centrum, kan vi reparere det. Det er dog vigtigt, at du får repareret stenslaget så hurtigt som muligt. Hvis der går for lang tid, er skaden sværere at reparere. Hvis ruden revner, kan stenslaget ikke længere repareres – og i så fald skal hele ruden udskiftes.
Får du et stenslag, skal du derfor sørge for at booke tid til reparation så hurtigt som muligt, så du undgår et dyrt rudeskift.

Forsikring og dækning af skade

Vi samarbejder med samtlige forsikringsselskaber. Når du vælger os til udbedre din glasskade, tager vi os af alt det praktiske. Vi er godkendt til taksering og forsikringsskader.

Niklas mekaniker hos OmnicarService
Jo hurtigere du får repareret et stenslag, desto mindre er sandsynligheden for, at det udvikler sig til en større revne, der kræver udskiftning af hele ruden.
Niklas
OmnicarService mekaniker
Ruder og stenslag hos OmnicarService

Ofte stillede spørgsmål

Undgå at påvirke skaden ved at røre/pille ved den.
Dæk stenslaget med tape for at forhindre snavs i at trænge ind og kontakt OmnicarService for vurdering og reparation.

Når du kører bag andre køretøjer, er det vigtigt at være opmærksom på, at småsten kan slynges op på din bil uden, at føreren foran kan gøres ansvarlig. Et stenslag på din forrude betragtes derfor som dit eget ansvar og er en af de udfordringer, du må forvente som bilist, når du færdes på vejen.

Selvom der findes forskellige sæt til hjemmereparation af stenslag på markedet, kræver det en vis erfaring og færdighed at udføre det korrekt. OmnicarService anbefaler at overlade reparationen til professionelle, da der er brug for det nødvendige udstyr og ekspertisen til at sikre en ordentlig reparation, der opretholder sikkerheden og styrken i ruden.

Hvis synsmanden vurderer, at en revne eller et stenslag inden for bilens viskerområde forstyrrer din udsigt, vil det kræve en ny synsrapport.

I det direkte synsfelt over styretøjet bør revner ikke overstige 3 mm. I det bredere synsfelt bør revner være under 50 mm, og i hele passagersynet bør revner ikke være længere end 150 mm.

Stenslag bør repareres så hurtigt som muligt for at undgå yderligere skade. Hvis stenslaget ikke bliver repareret i tide, kan forruden revne, hvilket vil kræve et komplet rudeskift. Det er bedst at dække stenslaget med tape indtil reparation for at beskytte mod vand og snavs.

Stenslag, der er mindre end 2 cm i hver retning fra centrum kan repareres. Det er vigtigt at reparere stenslag hurtigt, da en forsinkelse kan gøre skaden sværere at udbedre. Hvis ruden revner, kan stenslaget ikke repareres, og hele ruden skal skiftes. Dette er både dyrere og dårligere for miljøet, hvorfor man altid bør sørge for at få stenslag repareret hurtigst muligt.

Har du andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os hos OmnicarService. Vi kan også give en specifik og uforpligtende pris på det du har brug for.

Personlig rådgivning om din bils ruder

Har du nogle spørgsmål til dine stenslag eller rudeskift, står vores erfarne mekanikere står klar til at rådgive dig baseret på din bils behov.

Tip: Du kan også tilmelde dig vores Serviceplan, så vi automatisk kan kontakte dig, når det er tid til at tjekke op på dine bremser. På den måde slipper du selv for at skulle huske at vedligeholde både bremser og din bils øvrige systemer.

3 råd hvis du har fået et stenslag!

Hvis uheldet er ude, har vi her tre gode råd til, hvordan du bør håndtere eventuelle stenslag.

Reparation tidligt

Få stenslag repareret hurtigst muligt for at forhindre, at det udvikler sig til en større revne.

Beskyt området

Undgå at påføre tryk på stenslaget og undgå pludselige temperaturændringer, da dette kan forværre skaden.

Undgå vand og snavs

Hold området omkring stenslaget rent og tørt for at forhindre yderligere skade eller forurening.

Det siger vores kunder om os: