...

Ofte stillede spørgsmål

Vores dygtige mekanikere gennemfører hjulskiftet, der hvor det passer dig. Trænger din bil til helt nye dæk, kan vi også tage dem med når vi skal udføre hjulskift.

Hvordan virker det?

Ominicarservice er en helt nye måde at tænke vedligeholdelse af bil.

Vi er et udekørende værksted, hvilket betyder at i stedet for et fast værksted hvor service udføres on-location, så kan du bestille en tid til service hvor end det passer dig bedst.

Vores mål er i bund og grund at tage besværet ud af at være bilejer i Danmark, og vi er stolte over det serviceniveau vi kan udføre.

Tidsbestilling kan foretages over vores online bookingformular, eller ved at ringe til os på 70 70 77 87. Hvis du er i tvivl, kan du altid nå os på kontakt@omnicarservice.dk

Vi kan desværre ikke tilbyde at fortage ydelser med dele og olie vi ikke leverer. Begrundelsen skal findes i, at vi ikke kan opretholde garantien jf. købeloven, med mindre vi leverer hele ydelsen inkl. medgået produkter.
Vi bruger kun godkendte og originale reservedele således at alle service og reparationer lever op til producenternes forskrifter således at fx garantier kan overholdes.
Ja. Alle reparationer og serviceydelser leveres med op til 3 år garanti på både arbejdskraft og dele. Hvis der er mangler i det arbejde vi har udført, arbejder vi sammen med dig for at få det løst uden ekstra omkostninger. 
Vi bruger kun godkendte og originale reservedele således at alle service og reparationer lever op til producenternes forskrifter således at fx garantier kan overholdes.

Vi stræber altid efter at tilbyde konkurencedygtige priser, da vores digitale prisberegner henter data direkte fra producenternes databaser og derved sikre en 100% transparent pris til dig. Intet mere eller mindre.

For at kunne opnå det højest-mulige serviceniveau, opkræves 199,- i transport-og miljøgebyr for vores services.

Aflysninger foretaget ind til 48 timer før aftalen, er ikke omfattet af nogen form for aflysningsgebyr.

Hvis reservationen aflyses under 48 og over 24 timer før det aftalte tidsrum, forbeholder Omnicarservice retten til at opkræve 299,- i afbestillingsgebyr.

Hvis reservationen aflyses under 24 timer før det aftalte tidsrum, forbeholder Omnicarservice retten til at opkræve 699,- i afbestillingsgebyr.

Vi tager mod betaling via MobilePay, kort eller straksoverførsel.

Ved færdiggørelse af service, faktureres regningen direkte til mail. Ved forespørgsel, afsendes en betalingsanmodning via MobilePay, ellers fremsendes der en betalingsformular efterfølgende.

Hvis MobilePay- og kortbetaling ikke er muligt, tager vi også mod straksoverførsel via bank. Betalingsoplysninger fremgår i bunden af den tilsendte faktura.

Ja. Vi arbejder udfra at værne om miljøet og leve op til alle standarder for god miljøpolitik.  Det vil sige at alt vores servicearbejde udføres på et 100% sikkert og uigennemtrængende underlag inkl. ekstra bakker til opsamling af evt. spild af olie, støv samt andre kemiske væsker. Alle brugte væsker, klude og kemiske materialer bliver opsamlet i sikre beholdere og sendt til professionel håndtering og destruktton af miljøaffald via STENA miljøaffald.  Det betyder i praksis at vores arbejde ikke efterlader nogle spor eller belastning af miljøet. 
 
Ydermere bestræber vi os på at anbefale løsninger der kan reducere vores kunders bilers CO2 udledning. Fx nye dæk, additiver, tændrør, filtre mm. der kan være med til at bruge mindre energi.

På selve dagen

Ved bestilling af tid til service, modtager du en bekræftelse via SMS og mail med det samme.

Du bliver kontaktet af en medarbejder ca. 30 minutter før ankomst, og service foretages som aftalt. Vores dygtige og passionerede eksperter står til rådighed i hele processen, men din tilstedeværelse er ikke påkrævet. Efter aftale, og med adgang i form af nøgle, kan vi også udføre service selvom du ikke befinder dig samme sted.

Skulle der opstå fejl eller mangler på køretøjet i processen, vil din mekaniker anbefale forslag til løsninger for at udbedre problemet samt give et tilbud på omfanget på de ekstra fejl og mangler.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål? Kontakt os her:

Så enkelt er det...

1. Se pris og book online

Vælg service, tid og sted – og betal først, når vi har serviceret din bil.

2. Vi kommer til dig

På arbejdspladsen, derhjemme eller det sted der passer dig bedst. Vi kører i næsten hele Danmark.

3. Din bil kommer i topform

Du kan i ro og mag planlægge din dag, nå det du skal eller bare nyde dagen. Vi kommer og reparerer din bil hos dig som aftalt.

Vi reparerer alle mærker efter producentens foreskrifter

3 års garanti

Hos os er du altid sikret 3 års garanti på alle reservedele og reparationer.

Kun fabriksgodkendte reservedele

Vi anvender kun fabriksgodkendte reservedele. Det er din garanti for top kvalitet.

Passionerede mekanikere

Vi er professionelle, passionerede og positive i alt hvad vi gør. Forvent altid god service.

Stempel i servicebogen

Efter udført service stempler vi i bilens servicebog og i den Digitale Servicebook.

Vi kommer altid til dig!

Sjælland, Fyn og Jylland

Vi kører i stort set hele Danmark.

I din indkørsel eller på arbejdspladsen

Vi kommer altid derhen, hvor du er.

Vi udfører service

Mandag – fredag: 08.00-15.00.