...
I modsætning til den typiske branche, er vores mekanikere ansvarlige for både den tekniske udførelse af opgaven, men også den direkte kundekontakt og den generelle planlægning af dagen. Det store ansvar tiltrækker dygtige mekanikere, der trives med at møde kunderne.
Vi tilbyder ikke croissanter og caffe latte mens du venter, til gengæld foregår besøget hjemme hos dig og da vi ikke har omkostningerne til faste værksteder, har vi mulighed for at tilbyde nogle attraktive priser. Det betyder, at vi i mange tilfælde vil være væsentligt billigere i forhold til mærkeværkstederne.
Vi bestræber os altid på at tilbyde vores kunder ledige tider næste dag. Enten booker du direkte fra vores website eller ringer til ind til vores kundeservice.
Med Omnicarservice sparer du i gennemsnit 3 timer i forhold til et klassisk værkstedsbesøg. Vi har gjort alt lige fra udarbejdelse af pris, bekræftelse til selve udførelsen nemt og bekvemt for dig som kunde.
Vores servicekoncept er godt for miljøet og sparer dagligt mange kilo CO2 som følge af, at vores kunder ikke skal køre til og fra værkstederne. Hos os arbejder vi med geo-planlægning, så vi altid har den mest effektive ruteplanlægning. Derudover er vi ISO-certificeret i miljøhåndtering, så vi sikrer ikke at efterlader et aftryk på hverken miljøet eller dine fliser.

Omnicarservice x GoMore

GoMore har indgået et samarbejde med OmnicarService, som servicerer din bil - lige hvor du ønsker det.

Vores moderne servicebiler er udstyret med alt det nyeste indenfor auto-teknologi og værktøj. Når vores mekanikere kommer ud til din bil med den mobile bilservice, kan de klare de fleste opgaver. De kan både klare opgaver i det elektriske system, f.eks. når en ”rød” advarselslampe lyser i instrumentbrættet, en fejl i A/C systemet skal identificeres eller når der er en motorfejl. Men de kan også lave olieskift, bremser og almindelig bilservice. Og meget mere.

Som GoMore medlem får du 15% rabat hos OmnicarService.

Vær obs på, at der ikke tilbydes service på din bil, hvis den er leaset gennem GoMore. Du har gennem GoMore serviceaftale på din leasingbil og bedes tage kontakt til dem, hvis det er tid til service på din bil.

BILSERVICE GJORT NEMT

Slip for alt bøvlet, planlægning og administration

Omnicarservice er landsdækkende. Bestil nemt via vores hjemmeside. Vi servicerer bilen hvor du er og når det passer dig.

Serviceeftersyn med stempel i bogen

Vi servicerer alle biler efter fabrikkernes forskrifter og anvender kun reservedele af fabriksgodkendt kvalitet.

Spar kostbar arbejdstid

Spar den unødvendige tid, med at køre frem og tilbage til værkstedet, og vente på mekanikeren. Vi kommer til dig - og spare dig for transporttiden.

Nem og simpel bestilling

Vi har udviklet en onlinebestilling der er let og lige til, så det tager under 2 minutter at bestille en service og få en skræddersyet pris.