...
I modsætning til den typiske branche, er vores mekanikere ansvarlige for både den tekniske udførelse af opgaven, men også den direkte kundekontakt og den generelle planlægning af dagen. Det store ansvar tiltrækker dygtige mekanikere, der trives med at møde kunderne.
Vi tilbyder ikke croissanter og caffe latte mens du venter, til gengæld foregår besøget hjemme hos dig og da vi ikke har omkostningerne til faste værksteder, har vi mulighed for at tilbyde nogle attraktive priser. Det betyder, at vi i mange tilfælde vil være væsentligt billigere i forhold til mærkeværkstederne.
Vi bestræber os altid på at tilbyde vores kunder ledige tider næste dag. Enten booker du direkte fra vores website eller ringer til ind til vores kundeservice.
Med Omnicarservice sparer du i gennemsnit 3 timer i forhold til et klassisk værkstedsbesøg. Vi har gjort alt lige fra udarbejdelse af pris, bekræftelse til selve udførelsen nemt og bekvemt for dig som kunde.
Vores servicekoncept er godt for miljøet og sparer dagligt mange kilo CO2 som følge af, at vores kunder ikke skal køre til og fra værkstederne. Hos os arbejder vi med geo-planlægning, så vi altid har den mest effektive ruteplanlægning. Derudover er vi ISO-certificeret i miljøhåndtering, så vi sikrer ikke at efterlader et aftryk på hverken miljøet eller dine fliser.

Er du kunde hos Fleggaard Leasing?

Spar kostbar arbejdstid og lad værkstedet komme til dig

Som Fleggaard Leasing kunde behøver du ikke mere bekymre dig om værkstedsbesøg. I samarbejde med OmnicarService tilbyder vi dig muligheden for, at din bil kan serviceres eller repareres, hvor og hvornår det passer dig. Med en simpelt booking og valg af lokation efter eget valg, kommer en medarbejder fra OmnicarService direkte til dig.

Fleggaard Leasing
OmnicarService udfører alle typer bil-services uanset hvor du er

Hvem er OmnicarService?

Hos OmnicarService er vores mål, at lette og sikre din biloplevelse. Med vores mobile værkstedvogne, der dækker hele Danmark, kan vi løse næsten enhver opgave på din bil, hvor og hvornår det passer dig bedst. Alt du skal gøre er at booke en tid og så kommer vi til dig!

Mobilt værksted for Fleggaard Leasing kunder

Mobilt værksted

Vores biler indeholder alt det værktøj, vi skal bruge.

Landsdækkende service for Fleggaard Leasing kunder

Landsdækkende

Uanset hvor du befinder dig i Danmark, kommer vi til dig.

ISO certificeret i arbejdsmiljø og miljø

ISO Certificeret

Certificeret i både arbejdsmiljø og miljø

Professionelt og hjælpsom team

Vi lytter til dig

Få hjælp og råd fra vores top professionelle team

Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at kontakte os på 70 70 77 87 eller skriv til os gennem vores chat eller på kontakt@omnicarservice.dk

Sådan bruger du OmnicarService

STEP 1

OPLYSNINGER

Indtast din bils oplysninger i vores bookingformular ved at klikke på knappen nedenfor og vælg den eller de typer af opgaver, som du ønsker, at vi løser for dig.

STEP 2

TID + ADRESSE

Indtast tidspunkt og den lokation, der passer dig bedst. For os er det ligegyldigt, om det er på din hjemmeadresse, på arbejdet eller et helt andet sted.

STEP 3

UDFØRT SERVICE

Cirka 30 minutter før ankomsten ringer din OmnicarService-mekaniker til dig. Opgaven bliver løst, mens du bruger tiden på lige hvad du har lyst til.

STEP 4

BETALING

Når opgaven er løst, kører din mekaniker videre, og betalingen bliver afregnet mellem Fleggaard Leasing og OmnicarService.

Eksempler på services,
som vi kan udføre!

Stenslag

Batteri

Airconditionservice

Udstødning

Motorfejl

Fejllamper

Gearkasse

Andet:

Hvis du ikke ved, hvad der er galt med din bil, er du velkommen til at ringe til os, så vi sammen kan finde ud af hvad du har brug for.

Alle type services. hjemme hos dig.

BILSERVICE GJORT NEMT

Til fordel for dig!

Vores moderne mobile værksteder er udstyret med det nyeste inden for auto-teknologi og værktøj, så vi kan servicere og reparere jeres biler med højeste kvalitet. Uanset mærke og årgang.

Slip for alt værksteds-bøvl

Nu behøver du ikke spilde tid med at vente på et værksted. Få din bil repareret, når det passer dig – hvor det passer dig!

Serviceeftersyn med stempel i bogen

Vi servicerer alle biler efter fabrikkernes forskrifter og anvender kun reservedele af fabriksgodkendt kvalitet.

Spar din tid

Brug tiden på noget, der betyder noget for dig, mens OmnicarService sørger for, at du er køreklar til alle dine kommende aftaler!

Nem og hurtig bestilling

Med OmnicarServices bookingformular er det nemt og hurtigt at booke dine kommende opgaver.
Book din opgave her