...

VI KOMMER TIL DIG

Batteriskift
- hvor du vil, når du vil

Spar turen til værkstedet og lad en af vores passionerede mekanikere tage sig at din bils batteri, hvor og hvornår det passer dig.

+15.000 bilservices udført

Batteriskift hjemme hos dig

Få skiftet batteriet på din bil af OmnicarService
- det mobile autoværksted

Hos OmnicarService udfører vi batteriskift uanset hvor du befinder dig i Danmark. Batteriets vedligeholdelse er afgørende for din bils sundhed, da det ikke kun giver strøm til at starte bilen, men også driver bilens elektroniske systemer. Et velfungerende batteri forhindrer startproblemer, muliggør korrekt drift af lys, varme og elektronik og spiller en central rolle i bilens ydeevne. Med regelmæssig kontrol, vedligeholdelse og rettidig udskiftning kan et sundt batteri forlænge bilens levetid og sikre en mere pålidelig køreoplevelse.

5 tegn på at du bør få tjekket dit batteri

Hvis du oplever nogle af disse tegn, kan det være fornuftigt at få et tjek af dit batteri, for at identificere eventuelle problemer og få udført nødvendig vedligeholdelse eller reparationer.

Bilbatteri tænder langsomt

Langsom
start

Hvis motoren drejer langsomt eller har svært ved at starte, kan det være et tegn på et svagt batteri.

Battery.ikon.batteriservice

Advarselssymbol Lyser

Hvis batteri-indikatoren på instrumentbrættet lyser, kan der være et batteriproblem.

Batteri.levetid.ikon.Batteriservice

Aldersrelaterede problemer

Batteriets levetid varierer, men normalt skal det skiftes efter 3-5 år. Hvis batteriet er ældre, bør du få det tjekket.

Dødt batteri

Elektroniske problemer

Ustabilt eller svigtende elektronik, som f.eks. lys, radio eller vindue, kan skyldes et svagt batteri.

Magnifying.glass

Fysisk
tilstand

Hvis batteriet er bulende, lækker syre eller viser tegn på korrosion, bør det tjekkes af en mekaniker.

Bilbatteri

Ofte stillede spørgsmål

Prisen for et nyt bilbatteri afhænger af flere faktorer, såsom bilmodel, mærke og batteritype. Derfor kan vi desværre ikke give en fast pris, medmindre du indhenter et uforpligtende tilbud. Vi kan dog informere dig om, at vores batteriskift starter fra 899 kr.

Ja, det er ofte muligt at skifte bilens batteri selv. Processen kan variere en smule afhængigt af bilmodel, men generelt set er det en relativt simpel opgave, der kan gøres med få værktøjer.
Her er nogle trin, du normalt følger:

Sikkerhed først:
Sluk for bilens tænding og tag nøglen ud. Sørg for, at bilen er parkeret på et sikkert og fladt underlag, og tag handsker på for at undgå kontakt med batterisyre eller korrosion.

Identificer batteriet:
Find batteriet under motorhjelmen. Det kan være dækket af et plastik skjold eller en kasse.

Fjern terminalerne:
Fjern først den negative (-) terminal og derefter den positive (+) terminal med en passende skruenøgle. Vær sikker på at fjerne dem i den rækkefølge for at undgå kortslutning.

Fjern batteriet:
Løs batteriholderen eller -beslagene. Tag forsigtigt det gamle batteri ud og sørg for at løfte det ud uden at vælte det eller spilde syre.

Installer det nye batteri:
Sæt det nye batteri på plads og fastgør det sikkert. Sørg for, at terminalerne er stramme, og tilslut først den positive (+) terminal og derefter den negative (-) terminal.

Test batteriet:
Start bilen for at sikre, at alt fungerer korrekt.
Hvis du er usikker eller ikke har erfaring med bil reparationer, er det altid en god idé at søge vejledning fra en mekaniker eller se en vejledning specifikt til din bilmodel, inden du foretager batteriskiftet.

Et bil batteris levetid varierer baseret på flere faktorer. Generelt har et bilbatteri en levetid på omkring 3 til 5 år. Dette kan dog variere betydeligt afhængigt af brugen, vedligeholdelsen, klimaet og batteriets kvalitet. Korte ture og hyppige starter kan nedslide batteriet hurtigere, ligesom ekstreme temperaturer også kan påvirke dets levetid. Batterier af høj kvalitet og regelmæssig vedligeholdelse kan forlænge levetiden, men det anbefales at få batteriet tjekket regelmæssigt og udskiftet, når det viser tegn på svaghed eller når det når den forventede levetid.

Normalt kræver bilbatterier en længere køretur for at oplade fuldt. En typisk køretur på 20-30 minutter ved normal kørsel kan være tilstrækkelig til at genopbygge en del af batteriets opladning, men for at opnå en fuld opladning kan det kræve flere timer af kørsel afhængigt af bilens generelle opladningsniveau.

Batteriets tilstand spiller også en rolle. Ældre batterier eller batterier med problemer med opladning kan have brug for længere tid eller en mere konsekvent opladning for at genopbygge en tilstrækkelig ladning.

Det er vigtigt at bemærke, at bilens opladningssystem fungerer bedst, når bilen kører på længere ture frem for korte ture, da det giver tid til at genopbygge batteriets opladning og opretholde batteriets sundhed og ydeevne.

Der kan være flere grunde til, at bilen ikke vil starte, nogle af dem kan have noget at gøre med dit batteri, mens andre ikke har. Hos OmnicarService kommer vi ud til dig, uanset hvor du befinder dig, og hjælper dig godt på vej igen.

Har du andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte os hos OmnicarService. Vi kan også give en specifik og uforpligtende pris på det du har brug for.

Mumin personlig Mekaniker
Optimér dit bilbatteris levetid ved at tage på længere køreture regelmæssigt for at sikre fuld opladning.
Mumin
OmnicarService mekaniker

Forlæng dit bilbatteris levetid

Din kørsel og behandling af bilens batteri kan påvirke batteriets levetid. Vores mekaniker giver dig her 3 tips til, hvordan du kan være med til at forlænge din bils batterilevetid. 

Regelmæssig kørsel

Tag på længere køreture med jævne mellemrum for at sikre, at batteriet oplades fuldt. Dette hjælper med at forhindre, at batteriet mister sin opladning evne.

Elektronisk belastning

Undgå at lade elektroniske enheder køre, når motoren er slukket, da dette kan dræne batteriet over tid.

Vedligeholdelse

Hold batteriets terminaler rene og sikre, at de er stramme. Regelmæssig inspektion og vedligeholdelse af batteriet kan forlænge dets levetid.

Det siger vores kunder om os: