Book en tid
Ring til os

Xpeng servicepartner

Xpeng servicepartner

Omnicarservice er autoriseret servicepartner for Xpeng. Det betyder, at hvis du er ejer af en Xpeng, har du dit nærmeste servicecenter lige uden for din hoveddør. Vi kommer til dig og sikre at udføre arbejdet, uanset om det er et service, dækskifte eller der skal laves en garanti-reparation. Skulle der alligevel være behov for mere end hvad der kan klares mobilt, findes der også fysiske værksteder.

Adm. Direktør og medejer af Omnicarservice

Administrerende direktør Mikkel Kofod Christensen udtaler

"Vi er glade og stolte over at kunne annoncere denne aftale med XPENG. Det tilføjer ikke kun en ny dimension til vores serviceforretning, der øger vores samlede adresserbare marked, men det er også en anerkendelse af vores brand og det, vi har været i stand til at opbygge i løbet af de sidste to år."

Jens Olsen, direktør for XPENG Danmark

"XPENG har en fordel som et nyt brand på markedet i Danmark til frit at vælge, hvad det mener er den bedste løsning for sine kunder. Vi ønsker at sætte vores kunder først og derfor var denne aftale med OmniCar et oplagt partnerskab. Vi er imponerede over den markedsposition, OmniCar allerede har indtaget, samt den positive kundefeedback, de modtager. Vi er sikre på, at OmniCar kan håndtere vores flåde i Danmark og ser frem til et langt partnerskab.”

Jens Olsen, direktør for XPENG Danmark