Omnicarservice

Serviceeftersyn

Er det tid til et serviceeftersyn? Glem alt om at efterlade din bil på værkstedet, når den skal til service: Med OmnicarService kommer serviceeftersynet til dig. Vi er din mobile bilservice – og det koster dig ikke ekstra.

Derfor skal du bestille dit serviceeftersyn hos Omnicarservice

Med et serviceeftersyn hos OmnicarService undgår du besværlig planlægning, ventetid og lånebil. Vores højtuddannede mekanikere kører ud til dig. Du får professionel og personlig rådgivning, og vi udfører serviceeftersynet der, hvor din bil holder.

Du kan nemt og hurtigt bestille tid til serviceeftersyn online. På den måde får du det serviceeftersyn, som passer dig bedst.

Vi anvender fabriksgodkendte reservedele, og vi udfører altid serviceeftersyn efter forskrifterne. Du får stempel i servicebogen, og din bils fabriksgaranti bevares – uanset om bilen er ny.

Serviceeftersyn efter forskriften

Hos OmnicarService servicerer vi din bil nøjagtigt efter forskriften fra fabrikken.

Vores serviceeftersyn inkluderer kontrol af:

  • Motor og motorrum
  • Styretøj og undervogn
  • Bremser
  • Dæk og fælge
  • Karosseri

Pris på serviceeftersyn fra 1.199,-

Hos OmnicarService arbejder vi ikke med listepris for serviceeftersyn.

Hver enkelt bil skal serviceres efter de særlige forskrifter fra fabrikken. Nogle biler skal desuden have skiftet olie efter 1. år, mens andre blot skal hvert 2. år. Derfor udarbejdet vi altid en pris til præcis din bil – prisen er altså tilpasset netop dit serviceeftersyn.

Du kan se vores fulde tjekliste til serviceeftersyn her. Vil du vide mere om, hvad du kan forvente ved et bilservice, kan du læse alt om bilservice her.

Prisgaranti på serviceeftersyn af bil

Hos OmnicarService vil vi give dig den bedste service, du kan få. Derfor har vi prisgaranti på serviceeftersyn. Har du fundet et billigere tilbud? Så matcher vi prisen!

Er du medlem af FDM? Som FDM-medlem får du 10% rabat på reparation af serviceeftersyn, reparation af stenslag, olieskift og meget mere hos OmnicarService. Læs mere om de mange fordele for FDM-medlemmer her.

Book tid til et mobilt serviceeftersyn med OmnicarService

Uanset om din bil holder på din bopæl, på arbejdet eller et andet sted, udfører vi dit serviceeftersyn der, hvor det passer dig. Gør som vores andre tilfredse kunder og book dit serviceeftersyn hos OmnicarService.

Vi glæder os til at servicere din bil!

Få den rigtige service på din bil

Hjulskifte

Bestil hjulskifte fra kun 849,-.
Vi skifter dine sommerhjul der, hvor det passer dig.Olieskift inkl. filter

Bestil olieskift til kun 999 kr. med påfyldning af op til 4 liter kvalitetsolie, montering af nyt oliefilter, og nulstilling af serviceindikator.


Serviceaftale

En serviceaftale er din tryghed i hverdagen. Du kan vælge 2 forskellige niveauer af en serviceaftale, der dækker lige præcis dit behov.