Omnicarservice

Anvender kun fabriksgodkendte reservele

Certificerede mekanikere

5 års garanti på dele og reparationer

Bilservice hos dig med stempel i bogen

FDM Fordelspartner

VI KOMMER TIL DIG

Serviceeftersyn med
stempel i bogen

Spar turen til mekanikeren og lad en af vores profesionelle mekanikere tage sig af din bil hvor og hvornår det passer dig.

+10.000 bilservices udført

BILSERVICE GJORT NEMT

Ingen bøvl med planlægning, lånebil og unødig ventetid.

Med et serviceeftersyn hos Omnicarservice undgår du besværlig planlægning, ventetid og lånebil. Vores højtuddannede mekanikere kører ud til dig og udfører serviceeftersynet der, hvor din bil holder. Vores moderne mobile værksteder er udstyret med det nyeste inden for auto-teknologi og værktøj, så vi kan servicere din biler med højeste kvalitet.

Bilservice hvor det passer dig. Uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi servicerer altid din bil efter producentens forskrifter og stempler servicebogen fabriksgarantien bevares. Vi servicerer alle biler uanset årgange og modeller og anvender kun fabriksgodkendte dele. Vi er FDM fordelspartner, hvilket er din sikkerhed for, at arbejdet bliver gjort professionelt.

Tjek prisen til netop din bil og book en tid online

De fleste bilejere aner ikke, hvad deres serviceeftersyn kommer til at koste før bilen har været på værksted. Derfor har vi udviklet en teknologi som online kan give dig en nøjagtig pris til lige netop din bil. Prisen får du med det samme og du har samtidig mulighed for at booke en tid til service hvornår og hvor det passer dig.

VI STEMPLER SERVICEBOGEN

Et serviceeftersyn indeholder:

*Pris beregnes jf. de nødvendige kontrolpunkter/dele til det aktuelle serviceinterval for din bil (km/årgang).

Kom i gang

Book mobil bilservice online

Vælg service
Indtast din nummerplade, vælg service og vi finder en ledig mekaniker til dig

Vi kommer til dig
Vi kommer derhen hvor det passer dig på det tidspunkt som du selv vælger

Læn dig tilbage og slap af
Ingen besværlig planlægning, ventetid og lånebil – du kan gøre lige hvad der passer dig mens din bil bliver serviceret.

Vi kommer og
servicerer din bil

FAQ

Hvordan virker DET?

Du kan enten ringe og booke en mekaniker eller booke online på omnicarservice.dk.

Nå du booker en mekaniker, skal du oplyse hvilken bil du har og fortælle os hvad der er galt, så vi kan finde den helt rigtige mekaniker til netop din bil. 

Mekanikeren kommer ud til den adresse, der passer dig bedst og det tidspunkt du vælger.

Vi kører i hele Danmark.

Vores mekanikere er alle ansat hos Omnicarservice og:

  • Har min. 5 års erfaring som bilmekanikere fra førende autoriserede værksteder i Danmark
  • Er certificerede og uddannede på teknisk skole i Danmark
  • Er forsikret af Omnicarservice mod fejl og mangler
Derudover, anbefaler vi vores kunder at rate vores mekanikere efter en udført service, således at vi hurtigt kan reagere, hvis de ikke skulle leve op til den enkelte kundes krav og behov.
Ja. Alle reparationer og serviceydelser leveres med op til 3 år garanti på både arbejdskraft og dele. Hvis der er mangler i det arbejde vi har udført, arbejder vi sammen med dig for at få det løst uden ekstra omkostninger. 
Vi bruger kun godkendte og originale reservedele således at alle service og reparationer lever op til producenternes forskrifter således at fx garantier kan overholdes.

Du kan annullere din reservation uden gebyr op til 24 timer før den aftalte tid. Hvis du annullerer mindre end 24 timer før det planlagte besøg, bliver du opkrævet et gebyr på 299 DKK, som stiger til 699 DKK, hvis mekanikeren er på vej ud for at servicere din bil.

Du bliver først opkrævet betaling når mekanikeren har færdiggjort den bestilte service på din bil. Du kan betale med MobilePay eller kreditkort.

Ja. Vi arbejder udfra at værne om miljøet og leve op til alle standarder for god miljøpolitik.  Det vil sige at alt vores servicearbejde udføres på et 100% sikkert og uigennemtrængende underlag inkl. ekstra bakker til opsamling af evt. spild af olie, støv samt andre kemiske væsker. Alle brugte væsker, klude og kemiske materialer bliver opsamlet i sikre beholdere og sendt til professionel håndtering og destruktton af miljøaffald via STENA miljøaffald.  Det betyder i praksis at vores arbejde ikke efterlader nogle spor eller belastning af miljøet. 
 
Ydermere bestræber vi os på at anbefale løsninger der kan reducere vores kunders bilers CO2 udledning. Fx nye dæk, additiver, tændrør, filtre mm. der kan være med til at bruge mindre energi.

BOOKING

Hvis du ikke ved, hvad der er galt med din bil, anbefaler vi at booke en diagnostisk inspektion, og vi sender en mekaniker for at finde og rette din fejl. Du kan også bare ringe til vores værkfører på 70707787 og beskrive problemet så kan han helt sikkert hjælpe dig.

Du kan booke en tid på omnicarservice.dk. Du er også velkommen til at ringe til vores værkfører man- til fredag fra kl. 07.00 til kl. 16.30. 

Du bliver først opkrævet betaling når mekanikeren har færdiggjort den bestilte service på din bil. Du kan betale med MobilePay eller kreditkort.

På selve dagen

På selve dagen vil mekanikeren ringe til dig når han er på vej ud til dig. Når mekanikeren ankommer gennemgår i sammen det, der er aftalt som skal laves. 

Når arbejdet er udført, vil mekanikeren forklare dig hvad han har lavet.

Herefter vil du blive opkrævet det aftalte beløb for den service der er udført og du vil på email modtage din kvittering.,

Hvis mekanikeren som skal servicere din bil finder ud af, at det ønskede arbejde ikke er korrekt diagnosticeret, vil han vurdere køretøjet for at identificere det rigtige problem. Han vil efterfølgende kontakte dig for enten at lave en ny aftale eller få din accept på at han laver en anden service en den der er aftalt inkl. et justeret pristilbud.

Det kan også være at han finder andre defekter på din bil. I disse tilfælde vil du altid blive kontaktet inden en evt. uforudset defekt laves.

Kontakt

Åbningstider

Tidsbestilling: 
Man – fre: 07.00-17.00

Vi udfører bilservice: 
Man – fre: 08.00-17.00 

Vi kommer og
servicerer din bil