Omnicarservice

 

Få serviceret din bil -helt enkelt hos dig

OmnicarService er din nye mobile bilservice, som servicerer din bil der hvor den står. Hvad enten det er hjemme, ved din arbejdsplads eller hvor du ønsker det.

Få serviceret DIN BIL - HELT ENKELT HOS DIG

OmnicarService er din nye mobile bilservice, som servicerer din bil der, hvor den står. Hvad enten det er hjemme, ved din arbejdsplads eller hvor du ønsker det.

CERTIFICEREDE

MEKANIKERE

SERVICE

EFTER BOGEN

3 ÅRS GARANTI

PÅ REPARATIONER OG DELE

Nemmere bliver
det ikke

OmnicarService kommer i en varebil med højt kvalificerede mekanikere, og rummer alt det avancerede udstyr, der skal til for at kunne klare så godt som enhver form for reparationer og serviceopgaver. Vi arbejder for at gøre det enkelt og smidigt for dig at holde hjulene i gang. Bare ring og fortæl os, hvad vi kan gøre for dig og din bil. Så sørger vi for at lave det.

FDM fordelspartner

Omnicarservice er FDM’s fordelspartner. Det betyder, at du som FDM-medlem kan du få 10 % rabat på blandt andet garantiservice, basisservice, bremser, A/C & klimaanlæg, olieskift, dæk og fælge, mv.

Vi laver alle biler

Din bil bliver serviceret af et hold certificerede mekanikere, der har stor erfaring med at udføre alle typer af reparationer og bilservice på både små og større biler. Det gælder så godt som alle bilmærker.

Mekanikerne glæder sig til at komme ud og servicere din bil, og de tager reservedele med hvis der er brug for det. Og så sørger de selvfølgelig for at dække af og rydde op efter sig

Topavanceret mobile bilservice

Vores moderne servicebiler er udstyret med alt det nyeste indenfor auto-teknologi og værktøj. Når vores mekanikere kommer ud til din bil med den mobile bilservice, kan de klare de fleste opgaver. De kan både klare opgaver i det elektriske system, f.eks. når en ”rød” advarselslampe lyser i instrumentbrættet, en fejl i A/C systemet skal identificeres eller når der er en motorfejl. Men de kan også lave olieskift, bremser og almindelig bilservice. Og meget mere.