Omnicarservice

Olieskift

Trænger din bil til et olieskift? OmnicarService skifter olie og oliefilter på din bil præcis, hvor den står. Uanset om din bil holder i din indkørsel, på dit arbejde eller et helt tredje sted, kommer vi til dig – og det koster ikke ekstra.

Mobilt olieskift med OmnicarService

Med OmnicarService kan du droppe den besværlige planlægning omkring værkstedsbesøg, når din bil skal have skiftet olie. Lad bilen stå, hvor den er – vi kommer til dig og udfører dit olieskift, hvor du ønsker. 

Når du bestiller olieskift hos OmnicarService, får du også automatisk skift og montering af nyt oliefllter. Vi benytter udelukkende motorolie fra verdens bedste producenter – kvaliteten er derfor altid i top.

Et olieskift hos OmnicarService inkluderer:

  • Påfyldning af olie i topkvalitet
  • Skift af oliefilter samt montering af nyt oliefilter
  • Nulstilling af serviceindikator

Pris på olieskift fra KUN 999,-

Er du FDM-medlem? Som medlem af FDM får du får du 10% rabat på olieskift, hjulskift, bremsetjek og meget mere hos OmnicarService. Læs mere om de mange FDM-fordele her.

Prisgaranti på olieskift

Hos OmnicarService vil vi give dig den bedste service, du kan få. Derfor har vi prisgaranti på olieskift – finder du et billigere tilbud, så matcher vi altså prisen.

Hyppige olieskift og den korrekte olie forlænger motorens levetid

Når du tager din bil til service, bliver olien altid skiftet. Det er der flere gode grunde til.

Biler i dag er udstyret med en masse systemer, som skal minimere forurening: EGR-systemer, partikelfiltersystemer og katalysatorsystemer. Disse systemer vil med tiden sode til, hvis der bliver anvendt en forkert motorolie. Derfor er det vigtigt, at din bils motor indeholder den korrekte olie.

Olien smører motoren og er med til at fjerne snavs og sod. Hvis din bil kører på gammel og snavset olie, bliver motoren slidt. Og med tiden kan du risikere, at motoren bliver ødelagt.

Det øgede slid forhøjer også din bils brændstofforbrug. På længere sigt kan olien blive til en stor klump slam, der kvæler motoren – og det kan få motoren til at brænde sammen. Derfor er det vigtigt at skifte olie hyppigt.

Når man skifter motorolien, skal man også skifte oliefilteret. Et oliefilter er ikke beregnet til at holde længere end intervallet for et olieskift. Hvis du kører få km og mange korte ture, vil olien hurtigere blive slidt og miste sin smøreevne. Derfor kan det være en god ide at lave et olieskift ind imellem, at bilen skal til service.

Derfor skal du bestille olieskift inkl. filterskift hos OmnicarService

  • Hos Omnicarservice er et olieskift altid inkl. oliefilter
  • Vi bruger udelukkende motorolie fra verdens bedste producenter af kvalitets motorolie
  • Med påfyldning op til 4 liter
  • Montering af nyt oliefilter
  • Nulstilling af serviceindikator


Pris fra KUN 999,-

Få olie og oliefilter skiftet med OmnicarService

Er det tid til et motorolieskift? Gør som vores andre tilfredse kunder og få skiftet olie hvor som helst med OmnicarService.

Andre services der kunne være relevante for dig

Serviceftersyn

Vi servicerer din bil efter fabrikkens forskrifter og bruger fabriksgodkendte reservedele.

Hjulskifte

Bestil hjulskifte fra kun 849,-.
Vi skifter dine hjul der, hvor det passer dig.

Serviceaftale

En serviceaftale er din tryghed i hverdagen. Du kan vælge den der dækker lige dit behov.