Omnicarservice

Hjulskift

Er det tid til hjulskift? Med OmnicarService kan du få skiftet hjul og dæk præcis, hvor det passer dig. Vi kommer hjem til din bopæl, dit arbejde eller der, hvor du ellers ønsker – UDEN at det koster ekstra.

Derfor skal du vælge hjulskift hos OmnicarService

Med OmnicarService er det slut med besværlig planlægning omkring værkstedsbesøg. Vi er din nye mobile bilservice. Vi udfører hjulskiftet der, hvor din bil står – og det tager kun 30-60 minutter – UDEN at det koster ekstra! Du behøver altså ikke bekymre dig om, hvordan du skal komme hjem fra værkstedet uden din bil – eller hvordan du skal hente bilen senere.

Om du skal have skiftet til sommer- eller vinterdæk spiller ingen rolle. Vi sørger for, at din bil er sæsonklar, så du kan køre i alt vejr uden bekymringer.

Hos OmnicarService går vi op i, at kvaliteten er i orden. Derfor kontrollerer vi alt fra mønsterdybde til dæktryk, før vi monterer dine nye hjul. Du kan altså trygt køre ud på dine nye hjul, når vi er færdige.

Vi tilbyder nedenstående priser:

 

  • Hjulskifte (4 hjul) uden at der skal laves andet 849,-
  • Dækskifte (4 dæk) inkl. afbalancering 999,-
  • Dækskifte (4 dæk) i forbindelse med anden opgave på samme tidspunkt 799,-*
  • Hjulskift inkl. opbevaring pr. sæson kr. 855,-


Derudover tilbyder vi:

  • Afbalancering for 1 stk. hjul uden andet arbejde kr. 599,-**
  • Lapning af dæk kr. 349,- (pris pr. dæk)
  • Lapning af dæk kr. 899,- (uden andet arbejde)
  • TPMS kodning kr. 599,- (uden andet arbejde)
  • 4 nye sommerdæk fra kr. 999,-

*) Tillæg til afbalancering pr. dæk ved Lavprofil/XL-str. kr. 49,-

**) Pris for yderligere hjul kr. 99,- pr. stk.

Er du medlem af FDM? Som FDM-medlem får du 10% rabat på hjulskift, basisservice, bremsetjek og meget mere hos OmnicarService. Læs mere om de mange FDM-fordele her.

Hjulskift med personlig service

Det er vigtigt for os, at du får den bedste service på markedet. Det er derfor, vores service er mobil: Det giver dig den nemmeste og den mest personlige og tilfredsstillende serviceoplevelse.

Samtidig sørger vi også for at skabe god dialog mellem dig og os. På den måde sikrer vi, at du får præcis den personlige service, du har behov for hos OmnicarService.

 

Vælg hjulskift hos OmnicarService

Er det tid til et hjulskift? Gør som vores andre tilfredse kunder og få skiftet hjul eller dæk hvor som helst med OmnicarService.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Andre services der kunne være relevante for dig

Bremsetjek

Vi udfører bremseservice, alt fra rens og smøring, samt udskiftning af f.eks. skiver og klodser.

Olieskift inkl. filter

Bestil olieskift til kun 999 kr. med påfyldning af op til 4 liter kvalitetsolie, montering af nyt oliefilter, og nulstilling af serviceindikator.

Serviceftersyn

Få et stempel i service bogen! Vi servicerer din bil efter fabrikkens forskrifter og bruger fabriksgodkendte reservedele.