Omnicarservice

Afspil video

Spar tid og få serviceret bilen på din arbejdsplads

Vi kommer til dig
Vi er en stærk samarbejdspartner, der tilbyder løsninger, der er tilpasset din virksomhed og jeres behov. Og det bedste af det hele er, at jeres medarbejdere ikke skal bruge unødig tid til at køre bilen på værksted – vi kommer til jer. Helt enkelt. Vores servicebiler kører nemlig ud til jer, når det gælder vedligeholdelse, reparationer og service af medarbejdernes og virksomhedens biler.

Vi giver 3 års garanti
Når i får repareret og serviceret biler af os, får i 3 års garanti på reservedele og udstyr. Det gør I, fordi vi kan stå inde for vores arbejde. Vores mekanikere er stolte over det håndværk de leverer og det står de inde for.

Service i garantiperioden
Vi kan servicere alle biler – uanset årgang og mærke og vores moderne mobile værksteder er udstyret med alt det nyeste indenfor auto-teknologi og værktøj. Vi har nemlig det rette værktøj, så vi kan reparere jeres biler. Vi kan også servicere bilen i garantiperioden – uden at I mister fabriksgarantien på de nye biler. Det kan vi, fordi vi lever op til EU’s regler omkring service under garantien. Kravet er, at vi servicerer og reparerer biler efter bilfabrikkernes forskrifter og kun anvender reservedele af original kvalitet.

Som bilejer betyder det, at du roligt kan blive serviceret med f.eks. din nye Audi, VW eller Ford og samtidig beholde garantien.

Få et godt tilbud
Ring til os og få et godt tilbud på at få lavet service og reparation på jeres medarbejderes biler.