Omnicarservice

Bremsetjek

- Derfor skal du bestille bremsetjek hos Omnicarservice

  • Vi udfører bremseservice, alt fra rens og smøring
  • Udskiftning af f.eks. skiver og klodser
  • Alt foretages efter fabrikkens forskrifter

Priser:

  • Udskiftning af bremsevæsker fra 699,-
  • Rens og smøring af bremser fra 599,-

Er bremserne blevet trætte? - piver de efterhånden?

Bremser bliver slidte med tiden og kan også begynde at give pivelyd fra sig.Vi kan foretage bremseeftersyn på din bil, når den alligevel er til service eller når der skiftes mellem sommer- og vinterdæk, så skal du ikke undvære din bil ad flere omgange. Hvor længe din bils bremser holder afhænger af din bil og dit kørselsmønster. Kører du i en elbil, kan du for eksempel have et større behov for at få renset og smurt bremserne, sammenlignet med en almindelig bil.Kørselsmønstret afspejler, om du hovedsageligt foretager bløde eller hårde opbremsninger, om du mest kører bykørsel eller på motorvej, samt hvor mange kilometer du kører, for hvis det ikke er så mange, kan det ske at bremserne ruster, før de slides ned.

Andre services der kunne være relevante for dig

Olieskift inkl. filter

Bestil olieskift til kun 999 kr. med påfyldning af op til 4 liter kvalitetsolie, montering af nyt oliefilter, og nulstilling af serviceindikator.


Serviceaftale

En serviceaftale er din tryghed i hverdagen. Du kan vælge 2 forskellige niveauer af en serviceaftale, der dækker lige præcis dit behov.

Serviceftersyn

Få et stempel i service bogen! Vi servicerer din bil efter fabrikkens forskrifter og bruger fabriksgodkendte reservedele.