...

Betingelser for nyhedsbrev

Hvad afgives der samtykke til?
Når du afgiver samtykke til at modtage nyhedsbreve, accepterer du at modtage direkte elektroniskmarkedsføring, og kan fremover modtage nyheder og informationer om Omnicarservice services, herunder tilbud, konkurrencer og events på mail, sms, notifikationer, samt målrettet markedsføring på nettet og sociale medier (Facebook, Instagram og Google). Du modtager kun henvendelser fra Omnicarservice, men det kan indeholde informationer om produkter fra vores samarbejdspartnere, som du kan købe hos os. 

Betingelser
Vær opmærksom på at du minimum skal være fyldt 18 år for at modtage nyheder og informationer fra os, samt deltage i konkurrencer. Omnicarservice har ret til at ændre vilkårene med en måneds varsel. Ændringerne vil blive sendt til den mailadresse, som du har oplyst ved tilmeldingen. 

Hvordan afgives samtykke?
Hvis du kan acceptere betingelserne, udfylder du dine kontaktoplysninger, og sætter kryds i “JA TAK”, hvorefter du modtager en mail til bekræftelse. Når dette er gjort, har du givet samtykke til, at Omnicarservice må sende dig nyhedsbreve, sms, notifikationer, trække vindere af konkurrencer samtsende målrettet markedsføring på nettet og sociale medier (Facebook, Instagram og Google). 

Hvordan afmelder jeg mig?
Hvis du ikke ønsker at modtage direkte elektronisk markedsføring fra os, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig nederst i nyhedsbrevet, eller sende en mail til kontakt@omnicarservice.dk.

 

Hvem er ansvarlig, og hvordan behandles personoplysningerne
Omnicarservice (CVR-nr. 40569820), også kaldet Omnicarservice, er dataansvarlig. Har du spørgsmål eller ønsker at læse mere om behandlingen af dine personoplysninger, herunder videregivelse og sletning af data samt dine rettigheder og klagemuligheder, kan du finde informationerne i vores privatlivspolitik, somaltid er tilgængelig på hjemmesiden, eller sende en mail til kontakt@omnicarservice.dk

“JA TAK
Jeg vil gerne via e-mail, sms og sociale medier (Facebook, instagram og Google), modtage direktemarkedsføring og nyheder om Omnicarservice, services herunder tilbud, konkurrencer og events. Jeg er informeret om at afgivelse af dette samtykke er en betingelse for at modtage nyhedsbreve, og at jeg tilenhver tid kan trække dette samtykke tilbage direkte i via nyhedsbrevet eller ved at kontakte Omnicarservice på kontakt@omnicarservice.dk

Version 3
Opdateret 13. oktober 2022