...
I modsætning til den typiske branche, er vores mekanikere ansvarlige for både den tekniske udførelse af opgaven, men også den direkte kundekontakt og den generelle planlægning af dagen. Det store ansvar tiltrækker dygtige mekanikere, der trives med at møde kunderne.
Vi tilbyder ikke croissanter og caffe latte mens du venter, til gengæld foregår besøget hjemme hos dig og da vi ikke har omkostningerne til faste værksteder, har vi mulighed for at tilbyde nogle attraktive priser. Det betyder, at vi i mange tilfælde vil være væsentligt billigere i forhold til mærkeværkstederne.
Vi bestræber os altid på at tilbyde vores kunder ledige tider næste dag. Enten booker du direkte fra vores website eller ringer til ind til vores kundeservice.
Med Omnicarservice sparer du i gennemsnit 3 timer i forhold til et klassisk værkstedsbesøg. Vi har gjort alt lige fra udarbejdelse af pris, bekræftelse til selve udførelsen nemt og bekvemt for dig som kunde.
Vores servicekoncept er godt for miljøet og sparer dagligt mange kilo CO2 som følge af, at vores kunder ikke skal køre til og fra værkstederne. Hos os arbejder vi med geo-planlægning, så vi altid har den mest effektive ruteplanlægning. Derudover er vi ISO-certificeret i miljøhåndtering, så vi sikrer ikke at efterlader et aftryk på hverken miljøet eller dine fliser.

Omnicarservice x APCOA PARKING

Velkommen til det nemme bil-liv

Vidste du, at der i dag findes en måde at slippe for det tidskrævende værkstedsbesøg, og derved i gennemsnit spare 2,5 time hver gang din bil skal på værkstedet?


Som kunde ved APCOA PARKING får du adgang til rabatter, som du kan gøre brug af næste gang din bil skal serviceres. 

Overlad det praktiske til os og opnå mange fordele med en ServicePlan

Tilmeld dig allerede nu en gratis serviceplan og bliv kontaktet, når det er tid til at få din bil til service. En ServicePlan giver dig også en masse andre fordele; vi klarer alt det praktiske omkring din bil for dig. Bl.a. giver vi dig et gratis tjek af bilen inden du skal på ferie, du får altid rabat og vi garanterer, at vi har tid til dig ved akutte problemer.

Har du et behov for et værkstedsbesøg her og nu?

Har du et behov for reparation, dækskifte eller andet her og nu, så tryk herunder og bestil den ønskede service. Når du bestiller via linket nedenfor, får du automatisk 10% rabat, fordi du er kunde hos APCOA PARKING.

Hvem er OmnicarService?

Vi har sat os for at gøre det nemt og trygt at være bilejer. Vores vision er at skabe en platform, der revolutionerer måden at have bil på. Vi dækker med vores mobile værkstedvogne hele Danmark, og kan lave stort set alle opgaver på bilen hvor og når det passer dig.

BILSERVICE GJORT NEMT

Til fordel for dig

Vores moderne mobile værksteder er udstyret med det nyeste inden for auto-teknologi og værktøj, så vi kan servicere og reparere jeres biler med højeste kvalitet. Uanset mærke og årgang.

Slip for alt bøvlet, planlægning og administration

Omnicarservice er landsdækkende. Bestil nemt via jeres erhvervskonto med en skræddersyet løsning. Vi servicerer bilerner hvor de er og hvor det passer jer.

Serviceeftersyn med stempel i bogen

Vi servicerer alle biler efter fabrikkernes forskrifter og anvender kun reservedele af fabriksgodkendt kvalitet.

Spar kostbar arbejdstid, skab medarbejderglæde

Sikre at medarbejderne kan fokusere på deres arbejde, i stedet for at de skal bøvle med at køre til et værksted.

Nem og simpel bestilling

Vi har udviklet en onlinebestilling der er let og lige til, så det tager under 2 minutter at bestille en service og få en skræddersyet pris.